Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη κινείται στον δημιουργικό σου τομέα και ενθαρρύνει μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση της ημέρας. Ωστόσο θα ήταν σοφό να επωφεληθείς από μια ενεργή επιρροή του Ήλιου με τον Κρόνο τώρα, που είναι σταθεροποιητική και βοηθά στα πρακτικά θέματα.

Αυτή η διέλευση σε βοηθά να δεις την αξία του να φέρεις και να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου και να σκεφτείς το μέλλον. Βλέπεις τους στόχους και τις επιδόσεις σου μέσα από έναν ρεαλιστικό φακό και αυτή η σαφήνεια ενισχύει την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Δίδυμοι: Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση και οικειότητα. Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια ονειρική μέρα από πολλές απόψεις, μια διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοεί τις πρακτικές δραστηριότητες.

Οι άνθρωποι στη ζωή σου δείχνουν την υποστήριξή τους μέσω των πράξεών τους και σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Μια ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις σου θα σου κάνει καλό αυτήν τη στιγμή.

Καρκίνος: Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα και ευτυχώς το σύμπαν σε στηρίζει σε αυτό. Η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να δεις τις προτεραιότητές σου. Η απλοποίηση είναι συνήθως σωστή, όταν ο Κρόνος είναι ισχυρός όπως σήμερα.

Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις ότι η χρήση λίγης στρατηγικής αντί να ρίχνεις όλη σου την ενέργεια σε μια προσπάθεια, είναι πιο επιτυχημένη προσέγγιση τουλάχιστον προς το παρόν. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε αρκετά σημεία.

Λέων: Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιηθείς χρησιμοποιώντας κυρίως τη λογική σου. Μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε μια χαρούμενη ρουτίνα.

Δεδομένου ότι ο Κρόνος διέρχεται από τον τομέα της συνεργασίας σου, οι στενές σχέσεις μπορεί να ήταν περιοριστικές πρόσφατα αλλά βλέπεις τα οφέλη της δομής ή της σαφήνειας. Έχεις λιγότερες προσδοκίες από τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή και αυτό εσύ θα κρίνεις πόσο καλό σου κάνει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις