Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα και αύριο μπορείς να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με ευκολότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Θέματα εργασιακής φήμης αρχίζουν να εξελίσσονται, αν και στην αρχή με αργούς ρυθμούς. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική πρόοδο.

Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα στη συναισθηματική και οικογενειακή ζωή σου, για αυτό και φαίνεται να κουρνιάζεις στην ανοιχτή αγκαλιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις το θαυμασμό που χρειάζεσαι άφοβα.

Ταύρος: Διάφορες θετικές πτυχές σου υποδεικνύουν τον τρόπο διεκδίκησης των επιθυμιών σου και κάλυψης των αναγκών σου. Τα ταλέντα και οι επαγγελματικές σου ικανότητες βρίσκονται στο προσκήνιο και αυτό αποδεικνύεται από το πως, συνεργάτες αλλά και ανώτεροι σου, ζητούν τη γνώμη και τη βοήθειά σου.

Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν, καθώς φαίνεται να μαθαίνεις τον τρόπο που πρέπει να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Νέες γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στη μοναξιά σου. Πάρε τα πάνω σου και απόλαυσέ το.

Δίδυμοι: Σήμερα μπορείς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να βοηθηθείς σημαντικά. Να ξεδιαλύνεις τα θέλω σου και να κατασταλάξεις σε μια στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις τους στόχους σου.

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, αρκεί να μην φοβηθείς να αναλάβεις νέα και ίσως διαφορετικά καθήκοντα. Το γεγονός ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες, το τι προσφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και παράλληλα του τι εισπράττεις από αυτόν, ξεδιαλύνει το τοπίο και σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις σου φυσικά, στο άτομο που σε πολιορκεί.

Καρκίνος: Εκμεταλλεύσου σωστά σήμερα τις εξελίξεις, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και δώσε οριστικές λύσεις και κατευθύνσεις στα σχέδιά σου. Απαλλάξου από φόβους και ανασφάλειες και προχώρα μπροστά.

Μικρά εμπόδια στα εργασιακά μην τα αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σου στερήσουν την αποφασιστικότητα. Εμπιστεύσου το εύστροφο και γρήγορο μυαλό σου και αντιμετώπισέ τα. Η ακαταμάχητη γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, οπότε κερδισμένη είσαι και εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αλλά και εσύ που νιώθεις να σε ταλαιπωρεί η μοναξιά σου. Σε κάθε περίπτωση διασκέδασε και πρόσθεσε σασπένς στη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις