Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Tαύρος: Από σήμερα και μέχρι τις 4/8 ο Ερμής διέρχεται από τον οικογενειακό και οικιακό σου τομέα ενθαρρύνοντας μια στοχαστική αλλαγή του μυαλού σου. Η σκέψη και η συζήτηση για προσωπικά και οικογενειακά θέματα είναι στο επίκεντρο.

Σήμερα οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι λίγο τεταμένες με τον Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα. Μπορεί να προκύψει ένα θαμμένο θέμα ή η ένταση μπορεί να περιστρέφεται γύρω από απόψεις ή τον τρόπο με τον οποίο κάποιος επικοινωνεί μαζί σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις ότι σε παραγκωνίζει.

Δίδυμοι: Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου και τις επόμενες εβδομάδες θα μάθεις περισσότερα, θα επικοινωνείς και θα συνδέεσαι. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είσαι ιδιαίτερα ομιλητική, εκφραστική, ενδιαφέρουσα και διαδραστική. Εκφράζεσαι με μεγαλύτερη ροή και είσαι πιο διατεθειμένη να προσεγγίσεις τους άλλους.

Μπορεί να υπάρξουν αποκλειστικές ειδήσεις ή κουτσομπολιά. Άφθονη συλλογή πληροφοριών, αίσθηση σύνδεσης, συχνά θελήματα ή αυξημένη εμπλοκή με άλλους. Ένα πρόβλημα που σε βαραίνει θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημείο καμπής καθώς πέφτει φως σε ορισμένες από τις ανησυχίες και τους φόβους σου.

Καρκίνος: Ο Ερμής μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου μέχρι της 4/8. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου έρχονται ειδήσεις, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, τα θέματα άνεσης και ασφάλειας και το εισόδημα.

Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναπτύξεις ταλέντα, να ακολουθήσεις χόμπι για υλικό κέρδος ή να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο τομέα.  Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σε προκαλεί άμεσα, αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου κα δημιουργεί τεταμένα υπόγεια ρεύματα. Ίσως χρειαστεί να απεγκλωβιστείς από μια κατάσταση για να καθαρίσεις το μυαλό σου κι απ’ ότι σε κρατάει πίσω.

Λέων: Ο Ερμής αρχίζει να διασχίζει το ζώδιο σου σήμερα και μέχρι τις 4/8 η λήψη αποφάσεων είναι πιο απλή. Εξακολουθείς να κρατάς πίσω και είναι καλή ιδέα να αποθηκεύσεις ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες για αργότερα.

Είσαι πιο πρόθυμη στο να συλλέγεις πληροφορίες, να σκέφτεσαι και να σχεδιάζεις το μέλλον. Σήμερα ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του στον Πλούτωνα και οι πιέσεις για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να είναι έντονες ακόμα κι αν η καρδιά σου δεν είναι ή δεν νιώθεις συναισθηματικά ή σωματικά ικανοποιημένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις