Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα έχεις περισσότερα κίνητρα για να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σχέδιά σου, μοιράζεσαι ιδέες και έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους άλλους. Η διέλευση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει τα συναισθήματα διατηρώντας σε επικεντρωμένη στο θετικό, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τη γοητεία στις περισσότερες αναζητήσεις σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά τις αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση και τις προσπερνάς. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην φέρεσαι ριψοκίνδυνα.

Ταύρος: Σήμερα είσαι πιο δημιουργική από ότι συνήθως, διοχετεύεις την ενέργειά σου σε ένα ειδικό έργο και χειρίζεσαι καθήκοντα και ευθύνες με υπευθυνότητα. Μπορεί να μην εισπράττεις την εκτίμηση που θα ήθελες στα εργασιακά, αλλά δεν αφήνεις αυτήν την απογοήτευση να κυριαρχήσει στη μέρα σου. Μην προκαλείς καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε περιπέτειες που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν οδηγούν πουθενά.

Δίδυμοι: Σήμερα θα διαπιστώσεις πως συνδέεσαι πιο βαθιά με ένα άτομο ή ένα έργο, έχεις τη διάθεση να μοιραστείς δραστηριότητες, σκέψεις και απόψεις. Οι διαφωνίες για δευτερεύοντα πράγματα στα εργασιακά δεν θα σε ωφελήσουν. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του και να ξεκουραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το φλερτ.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις