Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να υπάρξει μια εσωτερική σύγκρουση. Η ανάγκη σου για στοργή είναι πιο έντονη από ότι συνήθως και μπορεί να βρίσκεται στη ρίζα της επιθυμίας σου να περιποιηθείς τον εαυτό σου ή να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Ωστόσο οι απαιτήσεις του έξω κόσμου είναι υψηλές. Προσπάθησε για ισορροπία αντί να ρίχνεις τον εαυτό σου σε μια επιδίωξη ενώ παραμελείς την άλλη.

Δίδυμοι: Μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη στο πως σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι με μια δευτερεύουσα προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Τα πάθη είναι δυνατά, αλλά η αγάπη ή η ολοκλήρωση είναι περίπλοκα ειδικά επειδή χρειάζεσαι λίγη περισσότερη φροντίδα.

Ακόμη και με την έντονη επιθυμία σου να χουχουλιάσεις και να απολαύσεις οικεία πρόσωπα και μέρη, οι εξωτερικές ανησυχίες τείνουν να βαραίνουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να βρεις μια ικανοποιητική και επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ ευθύνης και ελεύθερου χρόνου για καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει κάποια δυσκολία με αποφάσεις ή συμφωνίες σήμερα με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να σχηματίζουν μια μικρή προκλητική όψη. Ο ενθουσιασμός μπορεί να συναντήσει την αδιαφορία από άλλους, όμως μην το αφήσεις αυτό να σε επηρεάσει.

Οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε χαμένες συνδέσεις ή ασάφειες για το μέλλον και να επιβαρύνουν την απόλαυση του παρόντος. Κάποια σύγχυση μπορεί να περιβάλλει στόχους, οδηγίες και συνομιλίες.

Λέων: Μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες για περιορισμένους πόρους ή αποδοκιμασία στο πίσω μέρος του μυαλού σου με μια μικρή προκλητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα πράγματα να παίξουν με τη διάθεσή σου.

Οι σχέσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές το ένα λεπτό και τεταμένες το επόμενο πιθανότατα λόγω αυτοπροστασίας και άμυνας. Εάν νιώθεις αβέβαιη μπορεί να είναι καλύτερο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη λήψη των αποφάσεων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις