Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτική σου ζωής, ξεκινώντας έναν κύκλο ενός μήνα στον οποίο έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου.

Είναι μια καλή στιγμή για να συγχωρήσεις τους άλλους και να αφεθείς αν χρειαστεί. Η σημερινή νέα Σελήνη αυξάνει την επίγνωση της ανάγκης σου για περισσότερη ιδιωτικότητα και χρόνο για προβληματισμό. Θα μπορούσες επίσης να αντιμετωπίσεις θαμμένο θυμό ή επιθυμίες που μπορεί να ξεσπάσουν ξαφνικά.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος μόλις μετακινήθηκε στον ηλιακό 11ο οίκο σου φέρνοντας νέα ενέργεια στη ζωή σου που τραβά την προσοχή σου στους επόμενους στόχους ευτυχίας, τις φιλίες και τη δικτύωση.

Σήμερα μια νέα Σελήνη φέρνει μια έκρηξη ενέργειας σε αυτόν τον τομέα και το αίσθημα του ανήκειν αποκτά μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου οδηγώντας πολλά από αυτά που κάνεις. Απροσδόκητα γεγονότα γύρω από ένα κοινωνικό θέμα μπορούν να συμβούν τώρα. Μια νέα φιλία με κοινό σκοπό είναι πιθανή.

Καρκίνος: Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 10ο οίκο σου και θα συνεχίσει να διέρχεται έως τις 20/4. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται με την επαγγελματική ή κοινωνική θέση, τη γνώμη των άλλων για εσένα και την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου.

Επίσης ξεχωρίζεις περισσότερο από το συνηθισμένο και οι άλλοι παρατηρούν τι έχεις κάνει ή πρέπει ακόμη να κάνεις. Σήμερα μια νέα Σελήνη εμφανίζεται σε αυτόν τον τομέα φέρνοντας ένα φορτίο ενέργειας και οι φιλοδοξίες σου ίσως φτάσουν στο αποκορύφωμα τους. Ένα νέο έργο, μια εικόνα ή μια νέα προοπτική για την καριέρα σου μπορεί να είναι στα σκαριά τις επόμενες βδομάδες.

Λέων: Ο Ήλιος μόλις μετακόμισε στον 9ο ηλιακό σου οίκο όπου θα συνεχίσει να διέρχεται μέχρι τις 20/4. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη με την καθημερινότητα και αντ΄ αυτού επιθυμείς περισσότερες εμπειρίες, περιπέτεια και μάθηση. Η σημερινή νέα Σελήνη το συνδυάζει αυτό.

Ακολουθείς μια πιο γενναία, πιο θαρραλέα προσέγγιση στη ζωή σου και είσαι ενθουσιασμένη με όσα μπορείς να μάθεις και να ανακαλύψεις. Εάν θέλεις να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου ή την εκπαίδευση σου τώρα μπορεί να σου δοθούν τα κίνητρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις