Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής στρέφεται προς την ορθή πορεία του όμως ακόμα υπάρχει ένας προσωρινός αποπροσανατολισμός καθώς είναι μια αλλαγή κατεύθυνσης. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να μπεις σε δράση ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως θα απολαύσεις την κίνηση σε καθυστερημένα έργα τις επόμενες μέρες.

Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκαθίσταται κι έτσι μπορείτε να λύσετε ευκολότερα προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στο δρόμο που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα πεις αντίο στη μοναξιά σου.

Ταύρος: Ο Ερμής στρέφεται άμεσα σε ορθόδρομη πορεία και ενώ αυτό μπορεί να έρθει σαν γλυκιά ανακούφιση ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες μικρές παρεξηγήσεις. Είναι ωστόσο μια κατάλληλη στιγμή για μια συναισθηματική επαναφόρτιση.

Μια επιτυχία στον τομέα των οικονομικών επαναφέρει την αισιοδοξία σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Εσύ που είσαι μόνη, η αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι: Η επαναφορά του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο κάνει τις επόμενες μέρες πιο ευχάριστες, δημιουργικές και παραγωγικές. Ο Ήλιος έρχεται σε αρμονία με τον Δία και είναι ευκολότερο να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και καταστάσεων.

Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε φλερτ και διασκέδαση.

Καρκίνος: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει σήμερα και δίνεται τέλος σε καθυστερήσεις, απελευθέρωση μπλοκαρισμένων καταστάσεων και φέρνει νέες πληροφορίες.

Οι επόμενες μέρες προβλέπονται πολύ πιο παραγωγικές και δημιουργικές κυρίως για τα επαγγελματικά σχέδια σου. Ανανεωτικό είναι και το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις τον έρωτα που μπορεί να προκύψει κυριολεκτικά από το πουθενά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις