Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος ξεκινά μια διέλευση ενός μήνα στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, ξεκινώντας έναν κύκλο που είναι εξαιρετικός για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Αυτός ο τομέας του γραφήματος σου διέπει την κοινή χρήση σε οικείο και οικονομικό επίπεδο.

Με τον Ήλιο εδώ έχεις την τάση να εστιάζεις στη σύνδεση με τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν ζητήματα σχετικά με χρέη -είτε συναισθηματικά είτε πνευματικά ή υλικά. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη είναι καλή ιδέα να υιοθετήσεις μια στάση αναμονής.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διέλευση ενός μήνα στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Οι σχέσεις, ειδικά οι πιο οικείες, έρχονται στο επίκεντρο τώρα. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.

Με τον Ήλιο εδώ μέχρι τις 21/12 είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να καταλήξεις σε συμβιβασμούς που για σένα θα είναι κέρδος. Σήμερα η εκκαθάριση και η αποσυμπίεση έχει κάποιο νόημα. Μια νέα Σελήνη αύριο και θα σε ανακατευθύνει και θα σε αναζωογονήσει.

Καρκίνος: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της ρουτίνας, της δουλειάς και των συνηθειών σου σήμερα, ξεκινώντας μια διαδρομή ενός μήνα που στρέφει την έντονη προσοχή σου στην αυτοφροντίδα, τις καθημερινές ρουτίνες, τα εργασιακά έργα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Θα θελήσεις να φροντίσεις τις επιχειρήσεις και θα νιώσεις περήφανη για τη δουλειά και τις υπηρεσίες που παρέχεις. Είναι ιδανική στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες φέρνει ανταμοιβές. Αύριο μια νέα Σελήνη θα συμβεί στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη, κάνοντας τη σημερινή μέρα καλύτερη για αποσυμπίεση, αλλά και για σύνδεση με τη διαίσθησή σου.

Λέων: Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 21/12 οι δραστηριότητες αναζήτησης ευχαρίστησης ή οι εκφραστικές δραστηριότητες τραβούν την προσοχή σου. Είναι η εποχή του χρόνου που είσαι έτοιμη να εμφανίσεις και να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι σε εξαιρετική θέση για να απολαύσεις τον εαυτό σου πληρέστερα και συχνότερα. Αυτή η διέλευση είναι υποστηρικτική, χρήσιμη και κυρίως χαρούμενη, επιρροή που προσφέρει μια στιγμή να λάμψεις με τη ζεστασιά σου. Σήμερα η Σελήνη ενθαρρύνει κάποια ενδοσκόπηση προτού προχωρήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις