Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο, εναρμονίζεται με τον Ήλιο και υποστηρίζει μια φυσική ροή στην αυτοέκφρασή σου. Οι άνθρωποι τείνουν να συνεργάζονται μαζί σου και ένα κύμα ενθουσιασμού φωτίζει τη μέρα σου. Διανύεις μια περίοδο στην οποία μπορείς να μάθεις, να επεκτείνεις την προσέγγιση των επιθυμιών σου, να ανακαλύψεις νέες ιδέες, να προωθήσεις ή να δημοσιεύσεις. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνιακά μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Ταύρος: Με τη Σελήνη να κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις την τάση ή την επιθυμία για ένα διάλειμμα που θα σε ανανεώσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Σήμερα οι δραστηριότητές σου θα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από το να ξεκουραστείς, να στοχαστείς, να ερευνήσεις και να χαλαρώσεις. Ο Ήλιος διέρχεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 21/12 κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες ανακαλύπτεις τα βαθύτερα πάθη αλλά και τις ανάγκες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνά σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο φλερτ ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Με το πέρασμα της Σελήνης στον 11ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες είναι φυσικό να συνδεθείς με τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Οι άλλοι είναι πιο συνεργάσιμοι μαζί σου, ευγνώμονες ή και ανεκτικοί, ιδιαίτερα με την αρμονία της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου. Το πάθος ανεβαίνει στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μια σχέση αλλάζει μορφή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις