Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Μαϊου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 26 Μαϊου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κινήσου σήμερα με προγραμματισμό προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Κέρδισε την αποδοχή και το θαυμασμό συνεργατών στα εργασιακά εκφράζοντας τις ιδέες σου. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγε γκρίνιες και παράπονα που μπορεί να σε παρασύρει η θέση Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που μπορεί να επουλώσει παλιές πληγές σου και να σε κάνει να ξεχάσεις.

Ταύρος: Η επιρροή του Ερμή – Δία σήμερα στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σου προκαλέσει μια αναποφασιστικότητα, μιας και σου παρουσιάζει πολλές επιλογές ή και λύσεις. Προτίμησε να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση σε συζητήσεις στα εργασιακά. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αρχίζεις την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

Δίδυμοι: Απόφυγε σήμερα αποφάσεις και τολμηρές ενέργειες, μιας και φαίνεται να γίνεσαι υπερευαίσθητη και εύθραυστη. Στιγμές έντασης στα εργασιακά διαχειρίσου τες με ψυχραιμία και ωριμότητα. Βάλε φρένο στις καχυποψίες και στις ζήλιες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν προετοιμάζει εκπλήξεις για σένα, για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις