Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος μετακινήθηκε πρόσφατα στον τομέα της δημιουργικότητάς σου και ο Ερμής κατευθύνεται επίσης σε αυτόν τον τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορείς να είσαι πιο “πολύχρωμη” στις επικοινωνίες σου και να απολαύσεις το μοίρασμα των ιδεών και τη δημιουργία με τους άλλους.

Επιπλέον η Σελήνη περνά τη μέρα στον 12ο οίκο σου και σε ενθαρρύνει να χαλαρώσεις λιγάκι και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Ταύρος: Ο Ερμής μετακινείται στον 4ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα αναζητήσεις περισσότερη ασφάλεια και πιθανά να πετύχεις έναν στόχο σου. Μέχρι τις 11/8 υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα στη ζωή σου και συνομιλίες που αφορούν στη ζωή σου.

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα ενθαρρύνοντας ή βοηθώντας σε να ξεχάσεις τα προβλήματα. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε κάνει πιο εκφραστική και δραστήρια. Μπορεί να υπάρξουν πολλοί περισπασμοί στα εργασιακά και να χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Παρόλα αυτά εκπληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και δείχνεις συνέπεια. Οι πράξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μετράνε κι όχι τα μεγάλα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, παράμεινε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον 3ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές για ειδήσεις, ιδέες και έρευνα σχετικά με τα οικονομικά, την άνεση και την ασφάλεια.

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και όχι να επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα με γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια και την απολαμβάνεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις