Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου για μια παραμονή δυο ημερών, ενθαρρύνοντας σε να παραμείνεις ψυχικά ενεργή. Η Σελήνη συναντιέται με τον Άρη σήμερα, ζωντανεύοντας περαιτέρω τις σκέψεις, τις ιδέες, τις συνδέσεις και τις συζητήσεις σου.

Υπάρχει η τάση να μην λύνονται όλα πολύ εύκολα, ιδιαίτερα εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα και ίσως νιώσεις να επικρατεί ένα χάος. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο επαναστάτρια όταν πρόκειται να κάνεις θελήματα και να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποθέσεις. Πρόσεξε τη βιασύνη στον λόγο σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των πόρων σου και επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις αυτά που έχεις ή να βρεις τρόπους να αποκτήσεις αυτά που χρειάζεσαι. Οι ενέργειες σήμερα μπορούν να κινητοποιήσουν ένα ζήτημα που σχετίζεται με χρήματα, τον σεβασμό ή την άνεση.

Μπορεί να βιώσεις μια ανυπομονησία με μεθόδους ή διαδικασίες που εμποδίζουν τις προσπάθειες σου. Αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα, θα πρέπει να αποφύγει τις παρορμήσεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να ικανοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδιαίτερα αυτές που έρχονται φαινομενικά από το πουθενά.

Καρκίνος: Οι φιλίες σου ή η κοινωνική σου ζωή θα μπορούσαν να σε εκπλήξουν ή να έρθουν σε σύγκρουση με τους προσωπικούς στόχους σου ή την προσωπικότητα σου. Η ανυπομονησία είναι πιθανή τώρα και οι αλλαγές στα σχέδια μπορεί να σε ενοχλήσουν, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες παρακάμψεις.

Το μόνο που πρέπει να σε απασχολήσει είναι το πως θα αποφύγεις τις παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να μπερδέψεις τις παρορμήσεις με τα ένστικτα καθώς ο Άρης αυτήν τη στιγμή στο ζώδιο σου, σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Ουρανό.

Λέων: Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου δείχνει την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ωστόσο η ευθυγράμμιση της με τον Άρη διεγείρει τις επιθυμίες και την ανάγκη σου για δράση.

Μπορεί να δυσκολευτείς ιδιαίτερα να δεχτείς εντολές από τους άλλους, καθώς προτιμάς να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου καθώς μπορεί να περιορίσεις τις ευκαιρίες στον δρόμο με βιαστικές, άκαιρες κινήσεις. Φρόντισε τη φήμη σου λίγο πιο προσεκτικά από ότι συνήθως. Εάν αντιμετωπίζεις ένα μακροχρόνιο απογοητευτικό πρόβλημα μπορεί να μπεις στον πειρασμό να το αφήσεις πίσω σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις