Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να αποκτήσεις περισσότερη διαύγεια για την επίλυση και την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο από το συνηθισμένο με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος.

Είσαι σε θέση να δώσεις περισσότερη ενέργεια και αφοσίωση σε σπουδές, σε ένα συγγραφικό έργο ή ένα μακροπρόθεσμο έργο σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις και νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Λαχταράς πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες σήμερα και αύριο με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματός σου. Πιθανά να θελήσεις μια ευχάριστη παράκαμψη από τη ρουτίνα για να ανανεωθείς συναισθηματικά.

Βρίσκεις κίνητρα για να μοιραστείς τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με άλλους και η φυσική σου προσέγγιση προς τους άλλους είναι ελκυστική προσελκύοντας θετικά σχόλια. Ταυτόχρονα θα μπορούσες να βρεις τρόπους για να διαχειριστείς καλύτερα τις προσκολλήσεις, τα πιθανά χρέη, τις στενές σχέσεις ή το σύστημα υποστήριξης. Μια φιλική σχέση πιθανά να αρχίσει να μετατρέπεται σε ερωτική.

Λέων: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες έρχεται και η συναισθηματική ικανοποίηση. Είναι μια καλή μέρα για να εστιάσεις στον εσωτερικό κόσμο σου παρατηρώντας παράλληλα νέα επίπεδα καταστάσεων γύρω σου.

Είναι καιρός να ακούσεις το ένστικτό σου και να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα από τη ρίζα τους. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Εάν είσαι μόνη, η σκέψη σου ταξιδεύει στο παρελθόν.

Παρθένος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου για μια διανομή δυο ημερών διευκολύνοντας τις εργασιακές υποχρεώσεις και επαφές σου. Υπάρχει ένα εύκολο και ευχάριστο συναίσθημα με τους άλλους και η φιλική ανατροφοδότηση είναι χρήσιμη και ενισχυτική.

Με την αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό ανοίγεσαι σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Αν δεις τις προτεραιότητές σου πιο ξεκάθαρα μπορείς να οδηγηθείς σε προσαρμογές και βελτιώσεις που θα σε ωφελήσουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις