Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 3 Μαϊου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 03 Μαϊου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι καιρός να επανασυνδεθείς κατά κάποιον τρόπο με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγε παρεξηγήσεις με συναδέλφους, παράπονα και γκρίνιες στα εργασιακά.

Μέσα από την ανάγκη προσφοράς και προστασίας του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να χαρακτηριστείς καταπιεστική. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται.

Δίδυμοι: Η επικοινωνιακή σου ικανότητα, που βέβαια πάντα την έχεις, τώρα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να διευκολύνονται οι υποθέσεις σου και παράλληλα να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου.

Με τις σημερινές όψεις θα πρέπει να σχεδιάσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά αντί να πιέζεις τα πράγματα. Μην αγνοείς τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως την προσπάθεια του να σε πλησιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, αντιλαμβάνεσαι πως ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

Καρκίνος: Το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να εστιάζεις την προσοχή σου στην οικοδόμηση και ανάπτυξη. Στο πρώτο μισό της ημέρας προσπάθησε να αποφύγεις την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν ακόμα δείξει την πραγματική τους εικόνα και διάσταση.

Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόλαυσε την. Εσύ που είσαι μόνη, βγες επιτέλους από τη μιζέρια και πάρε τα πάνω σου.

Λέων: Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι σε σημάδια ανισορροπίας κι έλλειψης δύναμης στις σχέσεις σου, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε συναισθηματική δυσαρέσκεια ή και απογοήτευση.

Άσε την παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου ελεύθερη απόψε και απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η λάμψη της Σελήνης σε κάνει ακαταμάχητη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις