Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα, έχεις την ανάγκη να φροντίσεις τα κεκτημένα σου σήμερα. Αν αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη, προσπάθησε να αποφύγεις την υπερανάλυση και τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό σου.

Εστίασε το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που απολαμβάνεις. Ενώ η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σου, ο Δίας σε ωθεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πάρεις τον χρόνο σου.

Δίδυμοι: Είσαι σε ευνοϊκή θέση για να επιδιώξεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου. Μπορεί να μην αισθάνεσαι πάντα σύμφωνη με τους άλλους κι αυτό να σε εκνευρίζει λίγο. Αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πνευματικές αναζητήσεις που θα σε πάνε παρακάτω.

Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα σήμερα. Στην ερωτική σου ζωή, θα νιώσεις ότι έχεις πολλές επιλογές, αλλά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στο 12ο οίκο σου, πρέπει να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και να ξεκουραστείς. Αυτό θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου ένα ενοχλητικό πρόβλημα.

Σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη στις αντιδράσεις των άλλων κι αυτό μπορεί να διαταράξει λίγο τις ισορροπίες σου.

Λέων: Η Σελήνη περνά σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σου για κοινωνικές συναναστροφές. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές σήμερα που παίρνεις τα πράγματα, τους ανθρώπους και ίσως ακόμα και τον εαυτό σου λίγο πιο στα σοβαρά.

Διαφορετικά η εξερεύνηση νέων προσωπικών ενδιαφερόντων μπορεί να είναι ελκυστική. Υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι διχασμένη σε σημεία ή αβέβαιη στη διεκδίκηση των στόχων σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις