Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι ιδιότητες που σου έρχονται φυσικά τείνουν να δίνουν συναισθηματικό τόνο στη μέρα. Λαχταράς περισσότερη διαδραστικότητα με τον Ερμή να κινείται στον τομέα του πνεύματος σου μέχρι τις 11/ 2. Αυτός ο κύκλος βοηθά στη διευκόλυνση της αυτοέκφρασης και στην εξομάλυνση των επικοινωνιών.

Είναι πιθανό να νιώσεις έμπνευση από μια ιδέα ή να μάθεις κάτι που σε ενθουσιάζει και επηρεάζει θετικά τα μελλοντικά έργα. Όλο και περισσότερο οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου και όλο αυτό θα αυξηθεί περαιτέρω, μόλις η Αφροδίτη κατευθυνθεί στον ίδιο τομέα σε λίγες μέρες. Σήμερα είναι μια μέρα ιδεών, αλλά χρειάζεται δουλειά για να ενωθούν τα πάντα σε ένα συνεκτικό σύνολο.

Δίδυμοι: Ο πλανητικός κυβερνήτης σου σήμερα εισέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η οικεία ζωή σου, οι προσκολλήσεις, τα μυστήρια, η ψυχολογία, οι έρευνες, η δουλειά του εαυτού σου και οι μακροπρόθεσμες στρατηγικές βρίσκονται στο επίκεντρο. Αναζητάς βαθύτερα νοήματα ή την κρυφή ατζέντα. Ο Ερμής φέρνει κάποια αντικειμενικότητα σε περίπλοκα και βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και περιστάσεις.

Οι συζητήσεις μπορεί να ενταθούν γρήγορα, ωστόσο αποσυνδέεσαι εύκολα από θέματα ώστε να κρατάς τα πράγματα πιο λογικά και πιο δίκαια. Μπορεί να υπάρξουν εκπληκτικές αποκαλύψεις μπορεί ακόμα να εκπλήξεις τον εαυτό σου αποκαλύπτοντας κάτι.

Καρκίνος: Ο Ερμής κινείται σήμερα στο αντίθετο ζώδιο σου και θα μείνει έως τις 11/2. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν φανταστικές ευκαιρίες για να μάθεις μέσα από τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Είσαι επίσης πιο διατεθειμένη να παίρνεις κοινές αποφάσεις. Η ιδέα τώρα είναι να εξετάσεις τομείς της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Τις επόμενες εβδομάδες είσαι σε καλή θέση για να συζητήσεις τα πράγματα ή να τα ταξινομήσεις ορθολογικά. Αυτή η θέση θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν πολλά να πουν ή πολλά στοιχεία στη ζωή σου σε αυτό το στάδιο.

Λέων: Ο Ερμής εισέρχεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 11/2. Μπορεί να εμπλακείς στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τις επόμενες εβδομάδες και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ ή εναντίον σου. Μπορεί να αναλύεις προβλήματα, να εργάζεσαι για την επίλυση δύσκολων θεμάτων και να βρίσκεις λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

Πρόσεξε για υπερβολική σκέψη και υπερβολική ανάλυση καταστάσεων. Θα τα καταφέρεις καλύτερα αν καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για την οργάνωση του χώρου σου. Αναζήτησε πληροφορίες που βελτιώνουν την υγεία και τις καθημερινές συνήθειεςκαι τις αναζητήσεις ευεξίας σου. Σήμερα οι σκόρπιες σκέψεις μπορεί να δημιουργήσουν άγχος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις