Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορείς να αποδεσμευτείς και να επιδιορθώσεις μια σχέση συζητώντας τα πράγματα ή να συνεργαστείς με κάποιον για να λύσεις ένα πρόβλημα.

Παρόλα αυτά έχεις την τάση να αναζητάς τρόπους για να απασχολήσεις τον εαυτό σου. Με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου είσαι γενικά σε καλή κατάσταση και ίσως έχεις το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Εξασφάλισε, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς, χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ταύρος: Η μέρα σε κάνει να νιώσεις μια πραγματική εσωτερική αίσθηση ειρήνης και ισορροπίας. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με επιτυχία για δύσκολα ή σύνθετα συναισθηματικά θέματα.

Θα μπορούσες επίσης να συνεργαστείς για να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό πρόβλημα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σου ή ότι σε αδικούν, όταν ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Συναισθηματικά είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες και ουσιαστικές συζητήσεις.

Δίδυμοι: Μπορείς να ενισχύσεις τις σχέσεις σου σήμερα και να προχωρήσεις με επιτυχία ένα έργο που περιλαμβάνει ομαδική εργασία. Ο ρομαντισμός, η περιπέτεια, η μάθηση, οι επικοινωνίες και η δημιουργικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα γίνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανισορροπίες στην κοινωνική ή ερωτική σου ζωή. Είναι μια καλή ιδέα να εξετάσεις το τι σε κάνει ευάλωτη καθώς έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου μέσω των αλληλεπιδράσεων με τους άλλους και των αντιδράσεών τους.

Καρκίνος: Η ικανότητά σου να ακούς και να κάνεις κάποιον να νιώθει ενδιαφέρον και άνετος ενισχύεται σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, τη σύνδεση μέσω υποστηρικτικών συνομιλιών και την καλύτερη κατανόηση των έργων εργασίας ή σπιτιού.

Ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα αργότερα και οι επικοινωνίες ή οι σκέψεις, ακόμα και οι αναμνήσεις, μπορούν να ανοίξουν παλιά συναισθηματικά ζητήματα και προκλήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις