Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του GNTM [video]

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του GNTM [video]

GNTM ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: Η Ελευθερία επέστρεψε στο GNTM, αλλά η… χαρά της κράτησε λίγο, αφού στο επεισόδιο της Τρίτης αποχώρησε για δεύτερη φορά από το Greece’s Next Top Model.

Η Ελευθερία επέστρεψε στο GNTM μόνο για… λίγο, καθώς ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την τρίτη από το Greece’s Next Top Model. Το 20χρονο μοντέλο είχε το χειρότερο κλικ στη δοκιμασία “Girls power”, όπου τα κορίτσια του GNTM φωτογραφήθηκαν με κάποιες από τις παίκτριες του περσινού Greece’s Next Top Model.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η νεαρή παίκτρια του GNTM έκανε δηλώσεις στην κάμερα, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια της. «Αποχώρησα σήμερα. Δεν το περίμενα γιατί πίστευα πως δεν είχα τη χειρότερη εικόνα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήθελα να παραμείνω. Τώρα είμαι σε άσχημη κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαι καλύτερα. Θα πάω να δω την οικογένειά μου και θα είμαι καλά», είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελευθερία.

Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα. Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά!

Σύμφωνα με την προτίμηση των κριτών του διαγωνισμού, η Μαρία και η Ίλντα είχαν τα δύο καλύτερα «κλικ», όμως εκείνη που κέρδισε τελικά την καλύτερη φωτογραφία, καθώς ήταν «λίγο πιο καθηλωτική», όπως σχολίασε η Βίκυ Καγιά, ήταν για μία ακόμη φορά η Μαρία!

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η σημερινή δοκιμασία με θέμα το «Girls Power», ειδικά για την Κωνσταντίνα και την Άννα Μαρία που δεν άκουσαν και τα καλύτερα λόγια από την κριτική επιτροπή.

Τι θα δούμε στο GNTM τη Δευτέρα

Η Ελευθερία, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό, δεν μπόρεσε να «πείσει» τους κριτές για τις ικανότητές της στο modelling και έτσι, έφυγε ξανά – και οριστικά αυτή τη φορά- από το σπίτι του GNTM. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα.

Η συνέχεια, τη Δευτέρα στις οθόνες μας…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις