Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τιτανικός: Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου σε remastered 4K 3D έκδοση

Τιτανικός: Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου σε remastered 4K 3D έκδοση

Ο Τιτανικός «ταξιδεύει» ξανά στο σινεμά, 25 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, καθώς η Remastered 4K 3D έκδοση της ταινίας κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φεβρουαρίου στην Ελλάδα και αναμένεται να συγκινήσει και να συγκλονίσει και πάλι όσους θα δουν το ταξίδι του Τζακ και της Ρόουζ.

Ο Τιτανικός «γιορτάζει» τα 25 χρόνια από την πρώτη πρεμιέρα του στα σινεμά όλου του κόσμου, το 1997, αφού από τότε έχει γίνει μια από τις πιο χαρακτηριστικές και θρυλικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Γι’ αυτό και επανέρχεται στις αίθουσες, αυτή τη φορά σε βελτιωμένη έκδοση 4Κ αλλά και 3D.

Τα Village Cinemas προανήγγειλαν την πρεμιέρα του Τιτανικού στις 9 Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας στα social media και την επίσημη αφίσα της ταινίας.

Δείτε την αφίσα του Titanic 25th Anniversary:

«Για τον εορτασμό της 25ης επετείου του, μια remastered έκδοση του βραβευμένου με πολλά βραβεία Ακαδημίας του James Cameron “Τιτανικού” θα επανακυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ. Με ένα καστ με επικεφαλής τους βραβευμένους με Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ, η ταινία είναι ένα επικό, γεμάτο δράση ρομάντζο με φόντο το άμοιρο παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού, του τότε μεγαλύτερου κινούμενου αντικειμένου που κατασκευάστηκε ποτέ.

Ο «Τιτανικός» έκανε ρεκόρ με 11 βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας, Καλύτερης Μοντάζ, Καλλιτεχνικής Σκηνοθεσίας-Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Ενδυματολογίας, Καλύτερης Πρωτότυπης Δραματικής Μουσικής, Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, Καλύτερου Ήχου, Καλύτερων Ηχητικών Εφέ Μοντάζ και καλύτερα οπτικά εφέ. Με την αρχική της κυκλοφορία το 1997, η ταινία έγινε ο #1 παγκόσμιος πρωταθλητής στο box office όλων των εποχών και αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως.

Η Paramount Pictures και τα 20th Century Studios παρουσιάζουν την παραγωγή της Lightstorm Entertainment, “Τιτανικός”, με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Victor, David Warner και Bill Paxton. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του James Cameron, η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους Cameron και Jon Landau, με τον Rae Sanchini να υπηρετεί ως εκτελεστικός παραγωγός», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Paramount Pictures.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις