Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το ανελέητο bullying του Kanye West στην Amber Rose και οι σκέψεις αυτοκτονίας

Το ανελέητο bullying του Kanye West στην Amber Rose και οι σκέψεις αυτοκτονίας

Η Amber Rose επιρρίπτει ευθύνες στον πρώην σύντροφό της για ανελέητο bullying για μάλιστα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Η 33χρονη Amber Rose έβγαινε με τον Kanye West από το 2008 μέχρι και το 2010. Μετά τον χωρισμό τους ο Kanye West παντρεύτηκε την Kim Kardashian και απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ η Amber Rose απέκτησε ένα γιο με τον πρώην άντρα της Wiz Khalifa.

Η σχέση τους όμως έκανε πρωτοσέλιδα μέσα από τα σχόλια του Kanye West. “Είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να είναι με κάποιον που ήταν με την Amber Rose. Έπρεπε να κάνω 30 ντους πριν πάω με την Kim”.

H Amber Rose υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying από τον ράπερ μετά τον χωρισμό τους. “Δεν απάτησα ποτέ κανέναν από τους συντρόφους μου και δεν έχω πει ποτέ κάτι κακό για τον Kanye. Αυτό μετά από 6 με 7 χρόνια συνεχούς bullying από τον Kanye West”.

Μιλώντας για το άλμπουμ του Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy, που πολλοί πίστευαν ότι ήταν για τις αποτυχημένες σχέσεις του, η Amber επισήμανε ότι ήταν ακραία μορφή εκφοβισμού. “Να έχεις τέτοια δύναμη να βγάλεις ένα άλμπουμ και να λες ό,τι θέλεις είναι τεράστια μορφή bullying. Έπρεπε να το αντέξω. Έπρεπε να αντέξω και τον χωρισμό. Είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και του hip-hop και είναι κουλ και είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος όλου αυτού. Αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν εύκολη για μένα επειδή είμαι διάσημη και διαλυμμένη και δεν μπορώ να βγω με κανέναν άλλο ούτε μπορώ να πω τίποτα στο ίντερνετ για τον Kanye που έχει τόσο μεγάλη δύναμη. Αν ποτέ αυτοκτονούσα θα το έκανα εκείνη την εποχή”.

Πηγή: Metro

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε