Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το μιούζικαλ Hamilton «φεύγει» περιοδεία στη Βρετανία

Το μιούζικαλ Hamilton «φεύγει» περιοδεία στη Βρετανία

Πρόκειται για ένα μιούζικαλ «φαινόμενο». Για πρώτη φορά η παράσταση Hamilton θα κάνει περιοδεία στη Βρετανία!

Το «Hamilton» του Λιν Μάνουελ Μιράντα (Lin-Manuel Miranda) ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών, θα «ανέβει» στη Βρετανία αλλά με άλλο καστ.

Ο θεατρικός παραγωγός Κάμερον Μάκιντος δήλωσε ότι θα υπάρξει έναν νέος θίασος «για να φέρει αυτή τη σπουδαία παράσταση στις μεγαλύτερες πόλεις μας», παράλληλα με την παραγωγή στο Λονδίνο.

«Η επίσκεψη στη Σκωτία θα είναι τέλεια», πρόσθεσε ο Μάκιντος, επειδή «η πραγματική ιστορία του Χάμιλτον ξεκίνησε από το Άιρσαϊρ της Σκωτίας, όπου γεννήθηκε ο πατέρας του το 1700, πριν μεταβεί στο Νέβις στις Δυτικές Ινδίες».

Η πρώτη στάση της περιοδείας θα είναι το Μάντσεστερ στις 11 Νοεμβρίου. Θα μείνει στην σκηνή του «Manchester Palace για 15 εβδομάδες και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου.

Τo μιούζικαλ που αφηγείται την συναρπαστική ζωή του Αλεξάντερ Χάμιλτον παίζεται στο Λονδίνο από το 2017 και αυτή τη στιγμή έχει κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι τον Μάρτιο του 2024, σύμφωνα με τον Guardian.

Έκανε πρεμιέρα το 2015 στο «Public Theatre» της Νέας Υόρκης και έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις μεταξύ αυτών το βραβείο Πούλιτζερ για την καλύτερη δραματική παραγωγή της χρονιάς, 11 βραβεία Tony, 2 Grammy και 7 βραβεία Olivier.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις