Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Το μίσος μετά το Όσκαρ έκανε την Αν Χάθαγουεϊ πιο σκληρή

Το μίσος μετά το Όσκαρ έκανε την Αν Χάθαγουεϊ πιο σκληρή

Όταν κέρδιζε το Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Φαντίν στους Άθλιους, η Αν Χάθαγουεϊ δεν είχε φανταστεί το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Η γνωστή ηθοποιός άκουσε τα μύρια όσα από τους χρήστες των social media που είτε δεν τους άρεσε η ερμηνεία της και άρα διαφωνούσαν με τη βράβευσή της και το Όσκαρ, είτε απλά δεν τη θεωρούσαν καλή ηθοποιό. Αλλά σήμερα η Αν Χάθαγουεϊ δηλώνει πως εκείνο το μίσος που εισέπραξε, ήταν τελικά εμψυχωτικό!

Εκτός από το Όσκαρ, εκείνη τη χρονιά (2013) η Αν Χάθαγουεϊ είχε σαρώσει τα βραβεία. Είχε κερδίσει το BAFTA (Βρετανική Ακαδημία Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών) καλύτερης Ηθοποιού, το SAG (Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών) και τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της της ως Φαντίν.

Η επιτυχία της εκείνη τη χρονιά και τα βραβεία είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση διαδικτυακά. Σε εμφάνισή της το 2014 στο «The Ellen DeGeneres Show», η Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε ότι έκανε αναζήτηση του ονόματος της στο Google μετά την απονομή των Όσκαρ και ανακάλυψε ένα άρθρο με τίτλο: «Γιατί όλοι μισούν την Αν Χάθαγουεϊ;».

Οι bloggers την χαρακτήρισαν «ενοχλητικό παιδί του θεάτρου» ενώ άλλοι την επέκριναν ως ανειλικρινή.

Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, η Αν Χάθαγουεϊ δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Δεν θέλω πραγματικά να φέρνω στην επιφάνεια το παρελθόν, αλλά είχα το δικό μου τέρας εκεί έξω, το διαδίκτυο στράφηκε εναντίον μου και με μισούσε και ήταν ένα μεγάλο πράγμα. Και ήταν πολύ καλό για μένα προσωπικά».

«Μπορείς να ενδυναμώσεις απίστευτα λόγω αυτών των πραγμάτων. Υποθέτω, λοιπόν, αυτό που θα έλεγα είναι, όταν συμβαίνει το κακό, μην το φοβάστε, ορμήστε πάνω του» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις