Lifestyle

Το νέο web site των Αθηναϊκών Θεάτρων είναι online!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν το ανανεωμένο web site τους – www.a-th.gr – μέσω του οποίου παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες για τους θεατρικούς χώρους που διαχειρίζονται αλλά και τις παραστάσεις  που ανεβάζουν, με αναλυτικά στοιχεία για τους συντελεστές τους και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται κάτω από το πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχουν χαράξει και ακολουθούν τα Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands.

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Μέσω φιλικής πλοήγησης για το χρήστη, παρουσιάζεται σημαντικό multimedia περιεχόμενο δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για το καλλιτεχνικό θέαμα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Αθηναϊκά Θέατρα.

Το σχεδιασμό του user interface αλλά και του user experience επιμελήθηκε η BADD(www.badd.gr) η οποία έκανε και το web development ενώ επιπλέον έχει την ευθύνη της φιλοξενίας του web site.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε :

«Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και να πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ποιοτικό θέαμα και εμπειρίες στο κοινό.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, για να παρουσιάσουμε τον «κόσμο» των Αθηναϊκών Θεάτρων μέσω ενός ανανεωμένου, όμορφου εικαστικά αλλά και εύκολου στη χρήσηweb site, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του κοινού που μας στηρίζει και απολαμβάνει τις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κιμ Καρντάσιαν: «Ήμουν πραγματικά μόνη για πέντε χρόνια – Ήθελα να επουλώσω τις πληγές μου και να δουλέψω με τον εαυτό μου»
Πλέον η Κιμ Καρντάσιαν βρίσκεται σε σχέση με τον Λούις Χάμιλτον, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την πλευρά της ζωής της
Η Κιμ Καρντάσιαν
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί – Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι», είπε η παρουσιάστρια
Θέμης Σοφός-Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα έκανε διαφορετικό μνημόσυνο από τη γυναίκα του - «Στην Κηφισιά γιατί η εκκλησία έχει μεγάλη σημασία για εμάς»
«Σε αυτή την εκκλησία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου με είχαν φέρει νύφη, εδώ βάφτισε ο Δημήτρης την κόρη του και γενικά εδώ έχουμε ζήσει», είπε η αδερφή του Έλλη Κόκοτα
Δημήτρης Κόκοτας
Άγγελος Μπράτης: «Προέρχομαι από μια μητριαρχική οικογένεια και το λέω αυτό με όλη την περηφάνια που έχω»
«Έβλεπες έναν κόσμο πολύ λαμπερό, με δημιουργία, με όμορφες γυναίκες, με όμορφα ρούχα, με όμορφα υλικά και αυτός είναι ένας τρόπος για να δραπετεύεις, η μόδα αυτό κάνει» είπε χαρακτηριστικά
Άγγελος Μπράτης