Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τομ Χανκς και Όστιν Μπάτλερ «φοβήθηκαν» τον «Elvis»

Τομ Χανκς και Όστιν Μπάτλερ «φοβήθηκαν» τον «Elvis»

Η ταινία «Elvis» είχε τεράστια επιτυχία, οι πρωταγωνιστές της «σάρωσαν» τις κριτικές και τα βραβεία, αλλά δεν ήταν όλα τόσο… εύκολα για τον Όστιν Μπάτλερ και τον Τομ Χανκς!

Ο μεν Όστιν Μπάτλερ ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά του rock n’ roll, Έλβις Πρίσλεϊ, ο δε Τομ Χανκς τον μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ.

Ο Όστιν Μπάτλερ ήταν καλεσμένος στο «The Graham Norton Show» και θυμήθηκε τη συνάντηση του με τον Τομ Χανκς, τον οποίο αποκάλεσε «θρύλο».

«Όποτε συναντάς κάποιον που θαύμαζες για πολύ καιρό, ελπίζεις ότι θα είναι θερμός μαζί σου» είπε ο Μπάτλερ, «αλλά ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά». «Και κάποιος σαν τον Τομ, το κάνει αυτό για τόσο καιρό και είναι τόσο μετρ της τέχνης του και έτσι φοβήθηκα» συνέχισε ο ηθοποιός.

Ευτυχώς για τον Όστιν Μπάτλερ δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Καθώς ο Αμερικανός ηθοποιός μπήκε στο σπίτι του σκηνοθέτη τους Μπαζ Λούρμαν στην Αυστραλία εκείνη την εποχή, θυμήθηκε: «Ο Τομ γυρίζει και με βλέπει και λέει: “Αγόρι μου! Αγκάλιασε με” και μου κάνει τη μεγαλύτερη αγκαλιά».

«Τότε ο Μπαζ είπε: “Ας σας δώσω παιδιά λίγο χρόνο” και απλώς μιλήσαμε τόση ώρα» ανέφερε Μπάτλερ.

«Κάποια στιγμή ο Χανκς είπε: “Αισθάνομαι τόσο εκνευρισμό. Είμαι τρομοκρατημένος”. Κανείς δεν ξέρει πώς ακούγεται ο συνταγματάρχης Πάρκερ. Όλοι ξέρουν πώς ακούγεται ο Έλβις» πρόσθεσε.

«Ξαφνικά ήμασταν συνάδελφοι» είπε ο Μπάτλερ στον Γκράχαμ Νόρτον. «Ήμασταν και οι δύο σε θέση να μοιραστούμε τον φόβο μας και ήμασταν ενωμένοι με αυτόν τον τρόπο».

Ο Μπάτλερ διεκδικεί Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Elvis». Ο Χανκς απέσπασε το τρόπαιο Β’ Ανδρικού Ρόλου στην τελετή απονομής των βραβείων της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών 2022 (AACTA).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις