Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Τζακ Νίκολσον – Η εξώγαμη 28χρονη κόρη του «σπάει» τη σιωπή της: Δεν με θέλει στη ζωή του

Τζακ Νίκολσον – Η εξώγαμη 28χρονη κόρη του «σπάει» τη σιωπή της: Δεν με θέλει στη ζωή του

H Tessa Gourin είναι η άγνωστη 28χρονη κόρη του Τζακ Νίκολσον και, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο γνωστός ηθοποιός, ποτέ δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί της. Ωστόσο, είχε αναλάβει τα έξοδα για τη μόρφωσή της, και έτσι πήγε σε πολλά ακριβά ιδιωτικά σχολεία.

«Από πολύ μικρή ηλικία, η μητέρα μου μου είπε να μην πω σε κανέναν ότι αυτός ο διάσημος άνδρας είναι ο πατέρας μου», δήλωσε η Tessa Gourin. «Ήξερα ότι ήταν ισχυρός και πλούσιος, οπότε κατά κάποιο τρόπο εξίσωσα τη ζωή μου με εκείνη της ορφανής Annie» προσθέτει η 28χρονη σήμερα κοπέλα, μιλώντας για τον μπαμπά της Τζακ Νίκολσον. 

H Tessa Gourin γεννήθηκε το 1994 μετά την περιπέτεια της σερβιτόρας μητέρας της Janine με τον χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος σήμερα είναι 85 ετών. Ο Τζακ Νίκολσον δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως ότι η Gourin είναι κόρη του, αλλά το ότι είναι πατέρας της, σύμφωνα με το The Daily Beast, είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa Gourin (@tessadotgourin)

«Έχοντας μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα με αγανάκτηση τα παιδιά άλλων διασήμων να παίρνουν ρόλους ή και συνεργάζονται με τεράστια πρακτορεία. Τώρα, αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση βλέποντας τα nepo babies, όπως ονομάζονται, να παραπονιούνται για αυτό αντί να πάρουν την ευκαιρία να το αποδεχτούν και να το στηρίξουν», τόνισε.

«Φοβόμουν πως θα νόμιζαν ότι είμαι ξιπασμένη ή ότι θα πετύχω εξαιτίας του. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν με θέλει στη ζωή του, οπότε πώς θα μπορούσα να τον εκμεταλλευτώ;», είπε η 28χρονη η οποία ασχολείται με την υποκριτική.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa Gourin (@tessadotgourin)

Σε άλλο σημείο μιλώντας για τη μητέρα της λέει: «Η μαμά μου ήθελε να έχουμε σχέσεις, αλλά εκείνος δήλωσε πως δεν ενδιαφερόταν. Όταν είσαι παιδί, δεν επιλέγεις πού θα πας, οπότε όταν η μαμά σου σε πηγαίνει σε κάποιον που, στην ουσία, είναι ο πατέρας σου και συμφωνεί να περάσει μαζί σου από μία ώρα ως δύο μέρες, εκεί θα πας. Δεν ξέρω καλά αυτόν τον άνθρωπο, ας μείνουμε εκεί. Έχεις πάει ποτέ σε ραντεβού που νιώθεις ότι ο άλλος δε θέλει και πολύ; Ε, κάπως έτσι πήγαινε κάθε μου συνάντηση με τον Τζακ Νίκολσον».

Η Tessa Gourin έχει αναλάβει το σενάριο μίας ταινίας μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει κιόλας. «Διαδραματίζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και δείχνει όλα εκείνα που πάντα ήθελα να πω στον πατέρα μου», εξήγησε.

Και δηλώνει έτοιμη να πέσει στα βαθιά, με ή χωρίς τον διάσημο πατέρα της στο πλευρό της.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις