Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζέι Λένο: Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο από βενζίνη

Τζέι Λένο: Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο από βενζίνη

Ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης των ΗΠΑ, Τζέι Λένο, νοσηλεύεται από χθες Κυριακή (13.11.2022) με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ένα από τα αυτοκίνητά του τυλίχθηκε στις φλόγες, σύμφωνα με το TMZ, και ο παρουσιαστής υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του και χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική εγκαυμάτων. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στο Variety και είναι καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του.

«Είμαι καλά, θα χρειαστώ μόνο 1 ή 2 εβδομάδες να σταθώ πάλι στα πόδια μου», δήλωσε ο Τζέι Λένο στο αμερικανικό μέσο, αφού η είδηση του ατυχήματός του έκανε γρήγορα τον γύρο των ΗΠΑ και του διαδικτύου, αφού αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης.

Ο Λένο επρόκειτο να συμμετάσχει σε οικονομικό συνέδριο του Λας Βέγκας χθες αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω «σοβαρής ιατρικής έκτακτης ανάγκης». Λίγο μετά έγινε γνωστή η φύση του ατυχήματός του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jay Leno (@nbcjayleno)

«Η οικογένειά του δεν μπόρεσε να μας δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπήρξε μια πολύ σοβαρή ιατρική έκτακτη ανάγκη που εμποδίζει τον Τζέι να ταξιδέψει», ανέφερε το email που έστειλαν εκπρόσωποί του στο People πριν γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. «Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι ζωντανός, επομένως οι προσευχές μας απευθύνονται σε αυτόν και την οικογένειά του απόψε».

Τουλάχιστον, όπως δηλώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα εγκαύματα δεν πείραξαν το μάτι και το αυτί του Τζέι Λένο, οπότε δεν απειλείται η υγεία του. Όμως τα εγκαύματα προήλθαν από βενζίνη. Είναι γνωστός, άλλωστε, για τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων που έχει, την οποία έχει επισκεφθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις