Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζέιμι Ντόρναν: Stalker για μια μέρα για να μπει στο «πετσί» του ρόλου

Τζέιμι Ντόρναν: Stalker για μια μέρα για να μπει στο «πετσί» του ρόλου
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Την ακολούθησα σε μερικές γωνίες του δρόμου και μετά σκέφτηκα: ”Τί κάνεις;”», δήλωσε ο ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν, περιγράφοντας πως ακολούθησε μια γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου μόνο και μόνο για τις ανάγκες ενός ρόλου!

Όλα έγιναν τις ανάγκες του ρόλου του στη σειρά «The Fall». Γι’ αυτό ο Τζέιμι Ντόρναν παρακολούθησε μια άγνωστη γυναίκα στο μετρό του Λονδίνου. Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι δεν είναι περήφανος για τον εαυτό του, αλλά ήθελε να προετοιμαστεί για τον ρόλο του ως stalker.

«Την ακολούθησα για λίγο και μετά σκέφτηκα: ”Τί κάνεις;”», είπε ο γοητευτικός ηθοποιός στους LA Times.

«Δεν είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι έμαθα κάτι από αυτό γιατί προφανώς δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα από αυτά. Ήταν συναρπαστικό και ενδιαφέρον να μπω σε αυτή τη διαδικασία του ”γιατί την ακολουθείς;” και ”τι προσπαθείς να μάθεις;”», συνέχισε ο Jamie Dornan.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός είπε ότι κρατούσε κάποιες αποστάσεις από την γυναίκα και ότι παρόλο που εκείνη κατέβηκε κάποιες στάσεις νωρίτερα από εκεί που ήθελε, την ακολούθησε.

O γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με το «Mirror», έχει αποκαλύψει ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα stalking μετά την κυκλοφορία της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», όταν πολλές φανατικές θαυμάστριες κατάφεραν να βρουν που μένει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις