Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζένη Μπαλατσινού: Επέστρεψε στο γυμναστήριο και έβαλε απουσία σε γνωστό παρουσιαστή

Τζένη Μπαλατσινού: Επέστρεψε στο γυμναστήριο και έβαλε απουσία σε γνωστό παρουσιαστή

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ανέκαθεν λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και τους τελευταίους μήνες έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τη γυμναστική.

Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που καταφέρνουν να συνδυάζουν με άψογο τρόπο επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Μπορεί η καθημερινότητά της να είναι έντονη και ο μικρότερος γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της, όμως η παρουσιάστρια βρίσκει χρόνο για όλα.

Τους τελευταίους μήνες, η Τζένη Μπαλατσινού έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τη γυμναστική. Η παρουσιάστρια ήταν ανέκαθεν λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής, ωστόσο, όταν έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις συνήθειές της. Πλέον, έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν χάνει προπόνηση.

Το πρωί της Δευτέρας, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στον χώρο που γυμνάζεται και έκανε τις ασκήσεις της μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία.

Φορώντας τα αθλητικά της, τη μάσκα προστασίας και κρατώντας τα βαράκια, η Τζένη Μπαλατσινού πόζαρε στο φακό.

Μάλιστα, έδωσε απουσία στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον οποίο τους προηγούμενους μήνες – προ καραντίνας- γυμνάζονταν παρέα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις