Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο post στο Instagram και ο «Κικίλιας junior»

Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο post στο Instagram και ο «Κικίλιας junior»

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Η Τζένη Μπαλατσινού όλες αυτές τις μέρες, αν και ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση για τον νεογέννητο γιο της σε αντίθεση με τον Βασίλη Κικίλια. 

Τα Χριστούγεννα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Λίγες ημέρες μετά, η πανευτυχής μαμά έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το γιο της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια θέλησε να τη συνδέσει με το αθλητικό παρελθόν του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος υπήρξε επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με ένα βρεφικό κορμάκι που παραπέμπει σε αθλητική φανέλα στα χρώματα της εθνικής, και στο πίσω μέρος γράφει: «Kikilias Junior» ενώ έχει το νούμερο «1».

«Kikilias Junior» γράφει το μωρουδίστικο φορμάκι που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο τον γιο της με τον Βασίλη Κικίλια. Το φορμάκι μοιάζει περισσότερο με αθλητική φανέλα, μια αναφορά στο μπασκετικό παρελθόν του υπουργού Υγείας.

«Καλημέρα! Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!», έγραψε η κ. Μπαλατσινού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις