Lifestyle

Τζένιφερ Άνιστον: Οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι σε ελληνικά γλέντια – «Μου προκάλεσε μετατραυματικό στρες»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το μπαούλο με τις παιδικές αναμνήσεις άνοιξε η Τζένιφερ Άνιστον, βγάζοντας από μέσα και ελληνικές οικογενειακές «τραγωδίες».

Η Τζένιφερ Άνιστον, κάθισε στο αναπαυτικό, δερμάτινο κάθισμα της εκπομπής του Jimmy Kimmel το βράδυ της Τετάρτης (02.10.2024) και εκεί μίλησε και για τα παιδικά της τραύματα.

Η 55χρονη σταρ των «Friends» αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη ανάμνηση από τα παιδικά της χρόνια, όταν μεγάλωνε με τον πατέρα της John Aniston, σταρ σαπουνόπερας, και τη μητέρα της Nancy Dow στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Όταν ο Kimmel τη ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι «την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά σου σε έβαζε να χορεύεις τον χορό της κοιλιάς», εκείνη απάντησε θετικά.

«Όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων», πρόσθεσε, «οποιαδήποτε στιγμή».

«Ξέρετε. Οι Έλληνες αγαπούν κάθε είδους οικογενειακό δείπνο, – είναι σαν να λες στο παιδί σου “παίξε πιάνο για όλους, ας τραγουδήσουμε για όλους”».

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε οι συγκεκριμένες «παραστάσεις» που έδινε μπροστά στις ελληνίδες θείες και θείους της, της έχουν δημιουργήσει ένα είδους μετατραυματικού στρες. «Έχω τόσο άγχος όταν οι φίλοι μου το κάνουν αυτό στα παιδιά τους. Έχω ένα εσωτερικό τραύμα από το γεγονός ότι έπρεπε να παίξω και να χορέψω χορό της κοιλιάς μπροστά στις ελληνίδες θείες και θείους και γιαγιάδες μου», σημείωσε.

 

«Δεν είχε καμία σχέση ούτε καν με τα Χριστούγεννα», είπε. «Ήταν απλά, “Ας εξευτελίσουμε την Jen τα Χριστούγεννα”».

Η Τζένιφερ βρέθηκε στο talk show για να προωθήσει το νέο της παιδικό βιβλίο «Clydeo Takes a Bite Out of Life» που βασίζεται στον σκύλο διάσωσής της, τον Clyde.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου βάφτισαν τον 1,5 έτους γιο τους – Το φωτογραφικό άλμπουμ
«Θέλω ο γιος μου να είναι ελεύθερος, ψυχικά, πνευματικά και σωματικά. Και δεν είναι τυχαίο που αυτό θα είναι το όνομα του, Λευτέρη θα τον πούμε», δήλωνε για το αγοράκι ο γνωστός ηθοποιός
Κώστας Νικούλι
Γιάννης Σμαραγδής για Δημήτρη Πιατά: Δεν έχω ούτε το τηλέφωνό του, είναι δολοφονία χαρακτήρα αυτό που έκανε
«Αυτό για τους θανάτους είναι ένα αστείο που πρέπει ο κόσμος να το δει σοβαρά» είπε ο Γιάννης Σμαραγδής για τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Δημήτρης Πιατάς
Γιάννης Σμαραγδής και Δημήτρης Πιατάς
24