Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ: «Αυτή τη χρονιά πέρασα πολλά που κανείς δεν ξέρει»

Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ: «Αυτή τη χρονιά πέρασα πολλά που κανείς δεν ξέρει»
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με μια ανάρτηση στο instagram η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε ενώ επίσης αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές τις οποίες ποτέ δεν μοιράστηκε με το κοινό.

«Έμαθα ότι δεν πειράζει να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά», είπε η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ σε ανάρτηση της στο instagram κάνοντας μια ανασκόπηση του 2023.

Στην φωτογραφία η Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίζεται χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ενώ η φωτογραφία συνοδεύεται από μια γλυκόπικρη λεζάντα. Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ αναφέρεται στο 2023 ως μια χρονιά που είχε δυσκολίες καθώς η ηθοποιός έπρεπε να αντιμετωπίσει κάποια εμπόδια.

Από την άλλη, μίλησε για τον χρόνο που αφιέρωσε στην οικογένεια της και τον εαυτό της. Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ έχει τρία παιδιά με τον επίσης ηθοποιό, Μπράιαν Χάλλισεϊ.

«Αυτή τη χρονιά πέρασα πολλά που κανείς δεν ξέρει και είμαι ευγνώμων», ξεκίνησε την ανάρτησή της η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ. «Πέρασα υπέροχα στο σπίτι με τα παιδιά μου. Έμαθα να μαγειρεύω καλύτερα. Έμαθα ότι δεν πειράζει να αφιερώνω χρόνο για τον εαυτό μου ψυχικά, σωματικά και συναισθηματικά. Προσευχήθηκα πολύ, γέλασα περισσότερο από ποτέ…και έμαθα να αγαπώ τη γυμναστική με κέρδος την ψυχική μου υγεία. Ρίσκαρα με τον εαυτό μου για τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Ήρθα αντιμέτωπη με την θλίψη και μπόρεσα να αφήσω κάποια να φύγουν», αποκάλυψε η αγαπητή ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt)

 

«Ένιωσα τη μαμά μου γύρω μας και είδα σημάδια ότι ήταν. Είπα αντίο σε πράγματα που δεν βοηθούν τη θετικότητα στη ζωή μου. Έκανα χώρο για πολλά καλά πράγματα το 2024. Γιόρτασα 10 χρόνια με τον άνθρωπό μου. Έκανα μερικά τατουάζ. Και πραγματικά άφησα ό,τι χρειαζόμουν να μάθω, να με διδάξει. Και έτσι, είμαι εδώ. Ευτυχισμένη, ευλογημένη, ευγνώμων και γεμάτη ελπίδα. Θα προσεύχομαι ο κόσμος μας να γίνει καλύτερος φέτος και όλοι να δουν λιγότερο πόνο, φόβο και στεναχώρια. Αγάπη σε όλους και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!», συμπλήρωσε η Jennifer Love Hewitt.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις