Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αδερφή της Λίντα παραιτήθηκε από το δελτίο ειδήσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αδερφή της Λίντα παραιτήθηκε από το δελτίο ειδήσεων
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας, Λίντα Λόπεζ (Lynda Lopez), αδελφή της Τζένιφερ Λόπεζ και παρουσιάστρια μεσημεριανών ειδήσεων στο «WCBS 880» παραιτήθηκε «για να εκμεταλλευτεί μια ευκαιρία που θα ζήσει μια φορά στη ζωή της εκτός του χώρου των ΜΜΕ», σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού Τιμ Σελντ (Tim Scheld).

Η μικρότερη αδελφή της Τζένιφερ Λόπεζ, ενδέχεται να αλλάξει καριέρα. Αν και τα σχέδιά της είναι άγνωστα, ακούγεται ότι ίσως ακολουθήσει το δρόμο της JLo.

«Για διάφορους λόγους, η Λίντα δεν μπορεί να μιλήσει για τα σχέδιά της ακόμα. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως μπορέσει κάποια στιγμή να επιστρέψει και πάλι στην αίθουσα ειδήσεων του 880», δήλωσε ο Τιμ Σελντ όπως αναφέρει το Page Six.

«Η Λιν θα τελειώσει εδώ. Ευχόμαστε στη φίλη και συνάδελφό μας τα καλύτερα στα νέα της καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε σε επαφή», πρόσθεσε ο Σελντ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η παρουσιάστρια παραιτείται από το σταθμό. Αφού εργάστηκε εκεί από το 2009 έως το 2016, έφυγε για να εργαστεί στο ABC News. Το 2020 προσελήφθη ξανά ως αντικαταστάτρια της παρουσιάστριας ειδήσεων Pat Farnack.

Η Λόπεζ ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο από το WBAB και το WLIR στο Λονγκ Άιλαντ. Έχει βραβευτεί με Emmy για την εκπομπή «Outstanding Morning News Program» το 2001.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις