Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η Μαντόνα θα φιλούσε εμένα και όχι την Κριστίνα Αγκιλέρα»

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η Μαντόνα θα φιλούσε εμένα και όχι την Κριστίνα Αγκιλέρα»

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τα MTV Video Music Awards του 2003, λέγοντας πως η Μαντόνα θα φιλούσε εκείνη κανονικά και όχι την Κριστίνα Αγκιλέρα, στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του Like A Virgin.

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο E! Entertainment για τη νέα της ταινία, η Τζένιφερ Λόπεζ ανέφερε τη δική της εκδοχή για ένα ένα από τα πιο διασημότερα φιλιά της τηλεόρασης, στα MTV Video Music Awards του 2003. Βάσει της Λατίνας σούπερ σταρ, η Κριστίνα Αγκιλέρα πήρε τη θέση της δίπλα στη Μαντόνα επειδή έλειπε σε γυρίσματα ταινίας στον Καναδά.

Τα φιλιά της Μαντόνα στα μουσικά βραβεία του MTV το 2003 είχαν προκαλέσει σοκ. Την ώρα που η «βασίλισσα της ποπ» ερμήνευε τη γνωστή της επιτυχία, Like A Virgin, στη σκηνή μαζί της ήταν και η Μπρίντεϊ Σπίαρς αλλά και η Κριστίνα Αγκιλέρα. 

Την ώρα που έπαιζε το τραγούδι, η Μαντόνα γύρισε και φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όσοι παρακολουθούσαν, έμειναν έκπληκτοι. Οι κάμερες γύρισαν προς τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος μόλις είχε χωρίσει με τη Μπρίτνεϊ και ήταν πολύ αμήχανος. 

Δείτε το φιλί της Μαντόνα στα MTV Video Music Awards του 2003:

Όταν οι κάμερες επέστρεψαν στη σκηνή, «έπιασαν» το φιλί της Μαντόνα με την Κριστίνα Αγκιλέρα προς το τέλος του. Όπως ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ, το αρχικό πλάνο ήταν η Μαντόνα να φιλήσει την ίδια. Όμως τα γυρίσματα στον Καναδά δεν της επέτρεψαν να εμφανιστεί στα βραβεία.

Η συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ:

«Δεν κατέληξα να το κάνω εγώ το φιλί με τη Μαντόνα αλλά το είχαμε συζητήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Λόπεζ. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι φανατική θαυμάστρια της Μαντόνα», είπε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις