Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με τη Σακίρα»

Τζένιφερ Λόπεζ: «Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να μοιραστώ τη σκηνή του Super Bowl με τη Σακίρα»

«Η χειρότερη ιδέα στον κόσμο» ήταν, σύμφωνα με την Τζένιφερ Λόπεζ, η απόφαση να μοιραστεί την εμφάνισή στο ημίχρονο του Super Bowl με τη Σακίρα, το 2020. Μέσα από το ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται τη ζωή της, η JLo δήλωσε πως ήταν έξαλλη για την αναγκαστική συνεργασία με την Κολομβιανή σταρ, λέγοντας πως οι διοργανωτές μέχρι πρότινος επέλεγαν έναν καλλιτέχνη και όχι δύο.

Το «Halftime», το νέο ντοκιμαντέρ της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca και θα μεταδοθεί από το Netflix. Κι εκεί ήρθε η αποκάλυψη για το… λάθος με τη Σακίρα στο Super Bowl.  

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το ντοκιμαντέρ, όταν ανακοινώθηκε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα θα εμφανιστούν μαζί στο ημίχρονο του Super Bowl του 2020 στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, οι θαυμαστές της δεν είχαν ιδέα ότι η JLo αρχικά δεν ήθελε να μοιραστεί τη σκηνή με την Σακίρα. Η 52χρονη σταρ όμως, ανέφερε οργισμένα στον μουσικό διευθυντή της πως: «Έχουμε έξι γ… λεπτά. Έχουμε 30 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι, και αν πάρουμε ένα λεπτό, αυτό είναι όλο, μας έχουν μείνει πέντε. Αλλά πρέπει να υπάρχουν ορισμένα τραγούδια που τραγουδάμε».

«Πρέπει να έχουμε τις στιγμές που τραγουδάμε. Δεν πρόκειται να είναι ένα χορευτικό σε ρεβεγιόν. Πρέπει να τραγουδήσουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε», είπε η Λόπεζ και πρόσθεσε: «Είναι η χειρότερη ιδέα στον κόσμο να βάλουμε δύο ανθρώπους να κάνουν το Super Bowl. Ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο εργάζομαι και ελπίζω εδώ και χρόνια».

«Συνήθως, έχεις έναν επικεφαλής στο Super Bowl. Αυτός ο επικεφαλής κατασκευάζει ένα σόου και, αν επιλέξει να έχει και άλλους καλεσμένους, είναι δική του επιλογή», είπε ο μάνατζερ της JLo, Μπένι Μεντίνα. «Ήταν προσβολή να λες ότι χρειάζεσαι δύο λατίνες για να κάνουν τη δουλειά που ιστορικά έκανε ένας καλλιτέχνης».

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή για να συνεργαστούν, αλλά η σχέση τους ήταν άκρως επαγγελματική.

Η Σακίρα και η JLo εμφανίζονται να συζητούν κάποια στιγμή για τη διεξαγωγή του σόου με την Κολομβιανή σούπερ σταρ να αναφέρει στην Τζένιφερ Λόπεζ: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι του Super Bowl θέλουν να μας μπλέξουν σε όλο το σόου. Δεν έχω λάβει επιβεβαίωση για το πόσα λεπτά θα έχω».

«Επιτρέψτε μου να το αντιμετωπίσω αυτό πολύ γρήγορα. Είπαν 12 λεπτά. Πήρα μια καλή επιβεβαίωση ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ή δύο λεπτά επιπλέον, οπότε τώρα είμαστε στα 13, 14 λεπτά. Νομίζω, Shakira, αυτό που θα έπρεπε να έχουμε είναι να έχεις εσύ τον μισό χρόνο και εγώ να έχω τον άλλο μισό», απάντησε η Λόπεζ.

Όσον αφορά στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl , το NFL προτίμησε και πάλι πολλούς καλλιτέχνες όπως τους Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar και τον special guest 50 Cent.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις