Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Το χριστουγεννιάτικο πάρτι του λαμπερού ζευγαριού

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Το χριστουγεννιάτικο πάρτι του λαμπερού ζευγαριού

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι έκαναν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ στο καινούργιο τους σπίτι στο Λος Άντζελες. Και φυσικά, η Λατίνα σταρ έκλεψε την παράσταση! 

Με ένα εντυπωσιακό strupless φόρεμα, η Τζένιφερ Λόπεζ σχεδόν… έκανε το πάρτι συναυλία, τραγουδώντας με τους φίλους της χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο πλευρό της Λατίνας σταρ και του Μπεν Άφλεκ βρέθηκαν τα παιδιά τους, τα δίδυμα από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι και η 18χρονη Βάιολετ, κόρη του ηθοποιού από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ. 

Στο νέο σπίτι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες βρέθηκαν επίσης ο αδερφός του οικοδεσπότη, Κέισι Άφλεκ, η Μάργκοτ Ρόμπι, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, η Τζένιφερ Λούις, η Λίλι Ρέιμπ και ο μάνατζερ της λατίνας σταρ, Μπένι Μεντίνα.

Σύμφωνα με πηγές του People, όλοι τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την Τζενιφερ Λόπεζ να πρωτοστατεί και τόσο οι καλεσμένοι, όσο και οι οικοδεσπότες είχαν πολύ καλή διάθεση.

Το ανέμελο κλίμα που επικρατούσε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι φαίνεται από τις αναρτήσεις όσων παρευρέθηκαν στα social media. Στα βίντεο φαίνεται η Jennifer Lopez να τραγουδάει χαρούμενη και να δίνει το μικρόφωνο στους καλεσμένους της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~ (@jlopez_1999_moji)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mage (@jlo_mysafeplace)

Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε η Λατίνα σταρ που εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά φορέματα. Στην αρχή φόρεσε ένα εντυπωσιακό μακρύ, κόκκινο φόρεμα, ενώ στη συνέχεια του βραδιού έβαλε ένα γαλαζιοπράσινο φόρεμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις