Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζέσικα Σίμπσον: «Ένιωθα σαν call girl» – Η αποκάλυψή της για τη σχέση που είχε με γνωστό ηθοποιό

Τζέσικα Σίμπσον: «Ένιωθα σαν call girl» – Η αποκάλυψή της για τη σχέση που είχε με γνωστό ηθοποιό
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Τζέσικα Σίμπσον αποκαλύπτει ένα περιστατικό από την ιδιαίτερα ταραχώδη προσωπική ζωή που είχε στο παρελθόν μέσα από το βιβλίο της «Movie Star», στο οποίο εμπλέκεται και ένας σημερινός σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος την πολιορκούσε έντονα τότε.

Αν και η Τζέσικα Σίμπσον έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, θέλησε να αποκαλύψει πτυχές της προσωπικής της ζωής από το παρελθόν μέσω του βιβλίου της «Movie Star», το οποίο έγραψε στο πλαίσιο του «Amazon Original Stories». Σε μια από αυτές, υπήρξε και ένας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός του κινηματογράφου.

Ειδικότερα, όπως γράφει η Τζέσικα Σίμπσον χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, ο συγκεκριμένος ηθοποιός την κυνηγούσε για πολύ καιρό και προσπαθούσε να την αποπλανήσει όσο εκείνη έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως τραγουδίστρια.

Μάλιστα, έδωσε και ένα στοιχείο για αυτόν, λέγοντας ότι «είναι ακόμα σταρ του κινηματογράφου. Είχε σχέση τότε, αν και πάντα όλοι λένε ότι είναι single».

«Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και πάντα πίστευα ότι δεν θα τη μοιραζόμουν ποτέ με κανέναν. Ενώ την έγραφα, μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι αναμνήσεις. Όλη η περίοδος αυτή ήταν πολύ σουρεαλιστική. Υπήρχαν στιγμές που διασκέδαζα πολύ, μη με παρεξηγείτε. Αλλά πολλές στιγμές, ένιωθα ότι απομόνωνα αυτούς που ήταν έμπιστοι κι αυτούς που δεν ήταν», αναφέρει η Τζέσικα Σίμπσον στο βιβλίο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Γι’ αυτό και έμαθε πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν στη βιομηχανία του θεάματος, αφού όλοι προσπαθούν να «πουλήσουν» και από κάτι, γράφει στο βιβλίο της η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

«Έμαθα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λένε, όσο πειστικοί κι αν είναι. Ακούγεται προφανές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο, όταν μιλάς με κάποιον που το πουλάει τόσο καλά. Το να μην προδίδεις την καρδιά σου και να μην υποτιμάς την αξία σου είναι καλύτερο από την άμεση ικανοποίηση, εάν ζεις ένα ψέμα. Έμαθα ακόμα πως υπάρχει μεγάλο εύρος του τι σημαίνει μονογαμία στο Χόλιγουντ», εξήγησε η Τζέσικα Σίμπσον.

Είχε ακόμα σχέση και της έλεγε πως είχε χωρίσει

Παρά το ότι βρίσκονταν σε ραντεβού και ότι της έλεγε συνεχώς πως είχε χωρίσει, ο εν λόγω σταρ είχε ακόμα σχέση. «Αρνιόμουν να γίνω η “άλλη γυναίκα”. Εκείνος μου είπε ότι η σχέση τους “είχε τελειώσει οριστικά” κι ότι εκείνη θα αποχωρούσε σύντομα από τη ζωή του», λέει σε άλλο σημείο η Τζέσικα Σίμπσον.

Μάλιστα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αρνούνταν διαρκώς να κοιμηθεί μαζί του. «Μου έλεγε ότι το σεξ σε φέρνει πιο κοντά στον Θεό. Κάποια στιγμή, με κάλεσε στο σετ μιας ταινίας που γύριζε. Πετάξαμε μαζί με ιδιωτικό τζετ, αλλά μας παρέλαβαν χωριστά αυτοκίνητα και μείναμε σε ξεχωριστά δωμάτιο. Κάποια στιγμή, η ομάδα του μου έστειλε στο δωμάτιό μου ένα ζευγάρι τακούνια για να πάω σε εκείνον. Με έκανε να νιώθω σαν call girl. Τότε αντιλήφθηκα ότι με έκρυβε από τη γκόμενά του και πως όλα αυτά έπρεπε να τελειώσουν», γράφει.

«Δεν με ένοιαζε αν ήταν η εφηβική μου φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα. Ήξερα ότι αυτή ήταν μια επιλογή, για την οποία θα ήταν περήφανη η κοπέλα που ήμουν κάποτε, ο νεότερος εαυτός μου», αναφέρει η Τζέσικα Σίμπσον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις