Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν: Παντρεύεται στον Λευκό Οίκο η εγγονή του, Ναόμι Μπάιντεν

Τζο Μπάιντεν: Παντρεύεται στον Λευκό Οίκο η εγγονή του, Ναόμι Μπάιντεν
Reuters

Η Ναόμι Μπάιντεν, η μεγαλύτερη εγγονή του προέδρου Τζο Μπάιντεν και ο Πίτερ Νιλ θα επισημοποιήσουν την σχέση τους στο χώρο του «South Lawn» του Λευκού Οίκου. Θα πραγματοποιήσουν έτσι τον 19ο γάμο στην ιστορία του Λευκού Οίκου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο και πρόκειται να είναι ο πρώτος με νύφη την εγγονή ενός προέδρου, του Τζο Μπάιντεν στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο πρώτος σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με τον «White House Historical Association».

Ποια είναι η εγγονή του Μπάιντεν

Η Ναόμι, το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά του Χάντερ Μπάιντεν, είναι δικηγόρος.  Η μητέρα της είναι η Κάθλιν Μπούλε, η πρώτη σύζυγος του Χάντερ. Ο Νιλ αποφοίτησε πρόσφατα από τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. Το ζευγάρι κατοικεί στην Ουάσιγκτον και γνωρίστηκαν στην Νέα Υόρκη, σε ραντεβού με έναν κοινό φίλο πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και από τότε είναι μαζί, σύμφωνα με το γραφείο της πρώτης κυρίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NKB (@naomibiden)

Ο τελευταίος γάμος, τελετή και δεξίωση στον Λευκό Οίκο με μέλος της προεδρικής οικογένειας ήταν τον Ιούνιο του 1971, όταν η Τρίσια Νίξον παντρεύτηκε τον Έντουαρντ Κοξ στον Κήπο των Ρόδων με 400 προσκεκλημένους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις