Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζολί – Πιτ: Η φωτογραφία με τη Σελίνα Γκόμεζ που εξόργισε την Αντζελίνα – “Φλέρταραν ξεδιάντροπα”

Τζολί – Πιτ: Η φωτογραφία με τη Σελίνα Γκόμεζ που εξόργισε την Αντζελίνα – “Φλέρταραν ξεδιάντροπα”

Αρχικά ήταν η Μαριόν Κοτιγιάρ και τώρα έρχεται στο προσκήνιο η Σελίνα Γκόμεζ μετά τον άξαφνο χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Μια φωτογραφία που ανάρτησε η 24χρονη Σελίνα Γκόμεζ στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στις Χρυσές Σφαίρες ήταν αρκετή για να κάνει έξω φρενών την Αντζελίνα Τζολί. “Όταν είδε το ποστ της Σελίνα εξοργίστηκε και την άκουσαν να σχολιάζει πόσο ξεδιάντροπα φλέρταραν οι δυο τους.

Τώρα η Σελίνα καυχιέται σε όλους πως ο Μπραντ Πιτ θέλει να κάνει και άλλη ταινία μαζί της. Η Σελίνα τριγυρνά φωνάζοντας τον Μπραντ χαριτολογώντας μελλοντικό της σύζυγο. Και η Αντζελίνα δεν είναι καθόλου χαρούμενη”, σημείωσε πηγή στο The National Enquirer. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αντζελίνα είχε απαιτήσει από τον Μπραντ να μη συνεργαστεί ξανά με τη νεαρή σταρ.

Το ποστ με τη φωτογραφία τους στο Instagram ήρθε ενώ έλεγε σε δημοσιογράφους πως τον έψαχνε. “Δεν θα πω ψέμματα. Είναι ωραίο να βλέπω όλους τους hot άντρες που θαυμάζω. Προσπαθώ να βρω τον Ryan Gosling και τον Μπραντ Πιτ τώρα!”.

Πριν από λίγα χρόνια η Σελίνα μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι ήταν τόσο νευρική κοντά του στα MTV Awards που κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι. Σε συνέντευξη με την Ellen DeGeneres η Σελίνα αποκάλυψε πως ο Μπραντ Πιτ της ζήτησε να συναντηθούν στα παρασκήνια μετά το σόου. “Ήμουν στο καμαρίνι και είχε μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή μου. Μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως ο Μπραντ Πιτ θα ήθελε να έρθει. Τους είπα φυσικά να περάσει. Προσπαθούσα να είμαι άνετη και πολύ καλή. Με το που έφυγε, έτρεξα και κρύφτηκα κάτω από ένα τραπέζι για 2 λεπτά επειδή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβαινε. Με ρώτησε αν θα μπορούσε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου και του είπα γελώντας “μπορώ να βγω μια φωτογραφία μαζί σου;”. Δυστυχώς η Σελίνα Γκόμεζ, που αργότερα πρωταγωνίστησε με τον Μπραντ Πιτ στην ταινία The Big Short, δεν κατάφερε να βγάλει τη δική της φωτογραφία. “Συνέβαιναν πολλά. Είναι τόσο όμορφος”.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε