Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μετά από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ βγήκε νικητής. Τα στοιχεία που πήγε στο δικαστήριο η Χερντ και τα όσα υποστήριξε εναντίον του, φαίνεται ότι δεν έπεισαν…

Έτσι, η δικαστική απόφαση βγήκε υπέρ του Τζόνι Ντεπ, τον οποίο η Χερντ δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Οι ένορκοι πιστεύουν ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο.

ΦΩΤΟ REUTERS

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε σήμερα αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ.

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ και υπέρ της επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Οι 7 ένορκοι συνεδρίαζαν για περίπου 13 ώρες συνολικά.

Άρχισαν την Παρασκευή το απόγευμα και ανακοίνωσαν ότι είχαν καταλήξει σε ετυμηγορία την Τετάρτη. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος ενώ τεράστιο είναι το ενδιαφέρον και των ΜΜΕ.

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ δεν ήταν παρών στο δικαστήριο καθώς ο ίδιος βρίσκεται εκτός ΗΠΑ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις