Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατο της μητέρας μου – Η διαμάχη για τη «Λάμψη»

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατο της μητέρας μου – Η διαμάχη για τη «Λάμψη»
NDP

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» με την Ελεωνόρα Μελέτη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών του, αλλά και στο πώς συντηρεί τη «φλόγα» του έρωτα με τη σύζυγό του.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης συγκίνησε με την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή του MEGA και στην Ελεωνόρα Μελέτη, λέγοντας: «Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς, αν και πολλές φορές λίγο εκνευριστικός, γιατί δεν τους κάνω όλα τα χατίρια. Επειδή είμαι συνέχεια με τα παιδιά, οι διαμάχες μας είναι απίστευτες. Είμαι ιδιαίτερα βοηθητικός στο μεγάλωμα των παιδιών μου, θέλω να ανακατεύομαι σε όλα».

«Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με την γυναίκα μου, όχι μόνο έξω, αλλά και σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Με τη γυναίκα μου μιλάμε με μηνύματα, μας αρέσει να «παίζουμε». Επειδή κάνεις παιδιά δεν σημαίνει ότι χάνεις τη μαγεία της πρώτης γνωριμίας με τη σύντροφό σου».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στο παρελθόν θαυμάστρια του είχε πει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον και την έβλεπε παντού μπροστά του.

«Με την Σύλβια έχουμε 18 χρονιά διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μας εμποδίζει. Έβγαινα με μία γυναίκα δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του:

«Πριν από δυο χρόνια έχασα την μητέρα μου και μου στοίχισε. Ήταν ιατρικό λάθος. Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατό της».

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη για την «Λάμψη» είπε σχετικά:

«Για τη «Λάμψη» έχω θέματα μέχρι και σήμερα. Είμαστε στα δικαστήρια από το 2002. Έχω δικαιωθεί στα πρώτα δικαστήρια και τώρα περιμένω την απόφαση του Αρείου Πάγου».

«Όταν έχω κάποιο δικαίωμα μου αρέσει να το διεκδικώ. Δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα αρχής. Η δικαστική διαμάχη έχει να κάνει με τα συγγενικά δικαιώματα. Δεν έχουμε πάρει ποτέ χρήματα από το εξωτερικό», συμπλήρωσε.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην παράσταση «Ο Φονιάς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις