Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τζούλια Παπαδημητρίου: Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της

Τζούλια Παπαδημητρίου: Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός της

Δύσκολες ώρα περνά η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου, καθώς πέθανε ο αδερφός της.

Η αδερφή της Τζούλιας Παπαδημητρίου, η Καρολίνα, έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του αδεφού τους μέσω facebook.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, ο Ηλίας Παπαδημητρίου πέθανε ξαφνικά από ανακοπή τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με έντονη αδιαθεσία, και εκεί του έπαθε ανακοπή. Του έκαναν σχεδόν 1 ώρα ΚΑΡΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση

«Έφυγε ο Ηλίας μας σήμερα το μεσημέρι στη 1 από ανακοπή ξαφνικά χωρίς να έχει προηγούμενο πρόβλημα υγείας. Πήγε στα επείγοντα στο Γεννήματα με αδιαθεσία κάλεσαν οι αδερφές μου το ασθενοφόρο και έπαθε ανακοπή στο Γεννήματα όπου και του έκαναν 52 λεπτά ΚΑΡΠΑ. Δεν τα κατάφερε μας είπε η γιατρός… από την μια στιγμή στην άλλη… Αδελφούλη μου τώρα θα πας στον Γιώργο μας και τον μπαμπά… Αυτά τα υπέροχα γαλάζια ματάκια σου δεν θα ξανανοίξουν ποτέ… Πώς θα το αντέξω και αυτό… δεν μπορώ να το πιστέψω. Εγώ δεν έχω πια αδελφούς… χάσαμε τα αγόρια μας μαμά… Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας… Αχ Μάνα μου… τα αγόρια σου…».

Έκανε και δεύτερη ανάρτηση στην οποία αναφέρει «Αγαπημένοι μας φίλοι, ο Ηλίας μας έφυγε ξαφνικά μέσα από το νοσοκομείο χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ξαφνικός θάνατος μας είπαν… Επειδή θα γίνει νεκροψία θα σας ανακοινώσω ποια μέρα θα συνοδεύσουμε τον Λιάκο μας στην τελευταία του κατοικία. Δεν θα είναι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματα και συμπαράσταση, θε σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά μόλις βρω κουράγιο, συγχωρέστε με».

Είναι η δεύτερη τραγωδία που βρίσκει την οικογένεια μέσα σε μερικά χρόνια, αφού πριν 12 χρόνια είχε πεθάνει και ο άλλος αδερφός, ο Γιώργος. 

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου είχε έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελβετία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις