Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δεν έχουμε καθόλου τον γάμο στο μυαλό μας

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Δεν έχουμε καθόλου τον γάμο στο μυαλό μας

«Ζηλεύω λίγο, αλλά μην φανταστείς» υπογραμμίζει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Στον αγαπημένο της σύντροφο, Πέτρο Πυλαρινό και την αρχή του έρωτα τους μίλησε με τρυφερότητα η Βάλια Χατζηθεοδώρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

«Μένουμε μαζί από την πρώτη ημέρα, γιατί ήμασταν στη φάση της καραντίνας. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ με κάποιον σύντροφο μου. Στην αρχή είπαμε, “ας το κάνουμε λόγω καραντίνας” αλλά διαπιστώσαμε ότι περνάμε καλά και συνεχίζουμε να μένουμε μαζί» εξομολογήθηκε, αρχικά, η παρουσιάστρια για τον frontman των Alcatrash.

«Είναι πρώτα και πάνω από όλα ένας πολύ καλός και υπέροχος άνθρωπος. Με στηρίζει σε ό,τι κάνω. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τα πάντα. Βασικά, έχουμε επικοινωνία ουσιαστική, που για μένα είναι το πιο σημαντικό.

Τον ζηλεύω λίγο, αλλά μην φανταστείς. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ ακραίο. Έχει τύχει κάποια θαυμάστρια να γίνει λίγο πιο διαχυτική μαζί του και μπορεί αυτό να με κάνει να νιώσω λίγο άβολα».

Όσον αφορά, δε, το ενδεχόμενο του γάμου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου παραδέχεται πως «σε αυτή τη φάση δεν το έχουμε καθόλου στο μυαλό μας. Είμαστε πολύ καλά όπως είμαστε και το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Θα δείξει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις