Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα: Με στήριξαν άνθρωποι που λοιδορούσα – Τα «ποντίκια» πέφτουν πρώτα από το πλοίο

Βάνα Μπάρμπα: Με στήριξαν άνθρωποι που λοιδορούσα – Τα «ποντίκια» πέφτουν πρώτα από το πλοίο

Για την περιπέτεια της υγείας της, τους ανθρώπους που τη στήριξαν και εκείνους που την εγκατέλειψαν αλλά και τους λόγους που δεν θα ξαναπαίξει στην τηλεόραση μίλησε σήμερα (27.09.2023) η Βάνα Μπάρμπα στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν περίμενα να με στηρίξουν άνθρωποι που λοιδορούσα. Μιλούσα άσχημα γι’ αυτούς. Άνθρωποι που είχα κοντά μου εξαφανίστηκαν και έμειναν άνθρωποι που δεν είχα υπολογίσει στη βοήθειά τους, δεν το περίμενα» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Και πρόσθεσε: «Όταν ο καπετάνιος χάσει το τιμόνι, τα ποντίκια πέφτουν πρώτα. Εγώ είχα πολλά ποντίκια».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για την υγεία της, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «καλά είμαι, νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ζωής. Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου».

Η ηθοποιός, αν και απέφυγε να πει λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τόνισε πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτήν η πίστη και η οικογένεια.

«Το μεγαλύτερο δεκανίκι μου είναι η πίστη. Αν με κρατάει κάτι στα πόδια μου σταθερά και να είμαι καλά, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν ξεκάθαρη πως δεν θα ασχοληθεί ξανά με την πολιτική γιατί δεν μπορεί να φανεί χρήσιμη και δεν θα ξαναπαίξει και σε κάποιο σήριαλ.

 

«Δεν θα ξανακάνω κάποιο σήριαλ γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω την εικόνα μου πλέον. Το ταλέντο μου ήταν πάντα η ομορφιά μου και τώρα έχω μεγαλώσει», ανέφερε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις