Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα: Οι άντρες με φλερτάρουν ως γυναίκα – τρόπαιο

Βάνα Μπάρμπα: Οι άντρες με φλερτάρουν ως γυναίκα – τρόπαιο

«Η ομορφιά είναι από μόνη της ταλέντο, δεν χρειάζεται να είσαι και καλή ηθοποιός», ανάφερε η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων στην εκπομπή «το Πρωινό».

Η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μίλησε για όλα. Την προσωπική της ζωή, την καριέρα της, τους άντρες που σημάδεψαν τη ζωή της, αλλά και μία περιπέτεια που ζει το τελευταίο διάστημα.

Η Βάνα Μπάρμπα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τους άντρες…

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη, η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε να μιλήσει και για ένα προσωπικό της θέμα, αφήνοντας άναυδους τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου.

Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά.

Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει.

Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά», κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις