Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει με τον Ιταλό πρώην σύντροφό της, Μαυρίτσιο Μπάτσι

Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει με τον Ιταλό πρώην σύντροφό της, Μαυρίτσιο Μπάτσι

Μία φωτογραφία που ανήρτησε η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μας πήγε… 20 χρόνια πίσω, και μας συστήνει τον πρώην σύντροφό της, Μαυρίτσιο Μπάτσι.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει δίπλα σε έναν γοητευτικό άνδρα, και πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται ποιος είναι.

Πρόκειται για τον Ιταλό Μαουρίτσιο Μπάτσι, ο οποίος την δεκαετία το ΄90 έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με την Βάνα Μπάρμπα.

Οι δυο τους μάλιστα μπορεί στην πορεία να ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, όμως συνέχισαν να επικοινωνούν και να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν φίλοι και δεν έπαψαν ποτέ να έχουν επικοινωνία. Εκείνη απέκτησε τη Φαίδρα με τον Αναστάσιο Μαρασλή, ενώ εκείνος παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και πήρε διαζύγιο.

Τελευταία φορά ο φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και όλοι μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση με εκείνους ωστόσο να μην επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν ποτέ την είδηση.

Βρέθηκαν σε κάποια παραλία της Αττικής και απόλαυσαν το μπάνιο τους, με την Βάνα Μπάρμπα να γράφει στην ανάρτησή της: «Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις