Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βάσια Παναγοπούλου: Μου είπε ο γιος μου θα φύγει από το σπίτι, με πήραν τα κλάματα

Βάσια Παναγοπούλου: Μου είπε ο γιος μου θα φύγει από το σπίτι, με πήραν τα κλάματα

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», μαγείρεψε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Όπως ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου, στις διακοπές της ξεκουράστηκε, ωστόσιο ήθελε να επιστρέψει πίσω στην ερηασία της. «Στις 5 ημέρες, είπα ‘καθίσαμε αρκετά’. Αυτές τις ημέρες ήμουν με τα παιδιά μου.

Ο μεγάλος οδηγεί πλέον και παίρνει το αυτοκίνητο και ‘εξαφανίζεται’. Είναι η αίσθηση όμως, πως είσαι στο σπίτι με τα παιδιά. Είναι άλλο να λείπω, και άλλο να ξέρω πως τα παιδιά είναι στο σπίτι. Μου είπε ο γιος μου πως πρέπει να προετοιμαστώ γιατί κάποια στιγμή θα φύγει από το σπίτι. Και με πήραμε τα κλάματα».

Η ίδια αποκάλυψε πως ως μητέρα είναι πολύ φιλελεύθερη. «Ούτε με τα ωράρια ούτε με τίποτα. Έτσι ήμουν πάντα γιατί είχα μία μαμά πολύ προστατευτική.

Εάν αργούσα από το σινεμά η μαμά μου έπαιρνε τη αστυνομία και ξέλεγε πως έχει χάσει την κόρη της. Γι’ αυτό είμαι φιλελεύθερη σε λογικά πλαίσια».

Σε σχέση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι τέλεια επιλογή για τον ρόλο που επιλέχτηκε.

Η ανατροπή στη ζωή της Ασπασία και Δημοσθένη έρχεται νωρίτερα από ότι το περιμένουν. Η Ξένια θα γεννήσει πρόωρο ένα μωρό. Η καινούρια χρονιά θα μας βρεί χωρισμένους και ’στα κάγκελα’.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις