Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βασιλική Ανδρίτσου: Νιώθω υπέροχα στα 51 μου και δυνατή

Βασιλική Ανδρίτσου: Νιώθω υπέροχα στα 51 μου και δυνατή

Η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την 4,5 ετών κόρη της και τη γλυκιά σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου, αρχικά αναφέρθηκε στην 4,5 ετών κόρη της, λέγοντας πως όταν πρώτο είδε τη μικρή έμεινε άναυδη και ήταν σα να άνοιξε μια καινούργια πόρτα στη ζωή της.

«Η γονεϊκότητα είναι τελείως διαφορετική από την μητρότητα. Είναι ωραίο να λες στο παιδί σε αγαπώ αλλά και να στο λέει και εκείνο. Νιώθω υπέροχα στα 51 μου και δυνατή.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το να φοβόμαστε να γεράσουμε, να αγαπήσουμε, να γεννήσουμε, να μην παντρευτούμε», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Όπως είπε, η αγκαλιά, η αγάπη και η ειλικρίνεια είναι πολύ βασικά πράγματα για ένα παιδί. «Από το παιδί μου έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα και για τον χαρακτήρα μου και γενικά για τον κόσμο.

Η μικρή μου άλλαξε τα πάντα, έχω περισσότερη υπομονή που δεν ήταν το φόρτε μου. Είναι σημαντικό να ζητάς συγγνώμη από το παιδί σου».

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε πως η σχέση με τον άντρα της μετά τον ερχομό της μικρής έγινε καλύτερη.

«Η κόρη μου από πολύ μικρή είναι τσαούσα. 3 ετών μου είπε ότι θέλει να μείνει λίγο μόνη της και έκλεισε την πόρτα του δωματίου της. Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι 51 ετών και είμαι έτσι όπως είμαι.

Η επιστήμη προχωράει και πρέπει να την αξιοποιούμε αλλά να μην μας πιάνει μανία. Στο Χόλυγουντ είναι όλες ίδιες, πάνε να πάρουν βραβείο και δεν ξέρεις ποια το πήρε», είπε κλείνοντας η Βασιλική Ανδρίτσου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις