Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού πέρασαν οικογενειακά το Πάσχα στην Πάτμο

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού πέρασαν οικογενειακά το Πάσχα στην Πάτμο

Στο νησί που έγινε το καταφύγιό της, την Πάτμο, πέρασε και αυτό το Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού. Στο πλευρό της φυσικά, ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας, ο γιος τους Παναγιώτης Αντώνιος αλλά και ο γιος της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Μάξιμος.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με τον ίδιο και τη Τζένη Μπαλατσινού χαμογελαστούς, να κοιτούν τον γιο τους, ενώ η γνωστή επιχειρηματίας ανέβασε κι εκείνη τις ευχές της.

«Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και ότι επιθυμείτε», έγραψε ο υπουργός Τουρισμού στην ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτησή του

 

«Οι μυρωδιές, οι αγκαλιές, τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας, και αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε είναι η ευλογία της ζωής. Να ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και μετά καλή επιτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!», έγραψε από την πλευρά της η Τζένη Μπαλατσινού.

Δείτε την ανάρτησή της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

 

Την ανάρτησή της συνόδευαν εκτός από τη φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια, άλλη μια του Μάξιμου και μια του μικρού Παναγιώτη – Αντώνιου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις