Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν στην ιστορική κηδεία – Η «γαλαζοαίματη» ηθοποιός

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν στην ιστορική κηδεία – Η «γαλαζοαίματη» ηθοποιός
Reuters

Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν ήταν ανάμεσα στους διάσημους που παραβρέθηκαν στη μεγαλειώδη κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. H Ουίνκλεμαν ανήκει στην πραγματικότητα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς της Βρετανίας το «Peep Show», Σόφι Ουίνκλεμαν και η ηθοποιός της σειράς «Killing Eve», Σάντρα Ο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων διασημοτήτων στο ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στο Λονδίνο.

H Ουίνκλεμαν είναι στην πραγματικότητα μέλος της βασιλικής οικογένειας επειδή είναι παντρεμένη με τον λόρδο Φρειδερίκο Ουίνδσορ. Ο σύζυγός της είναι γιος του ξαδέλφου της αείμνηστης βασίλισσας, πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και είναι 52ος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο!

Η Σάντρα Ο παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με την καναδική αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα ως μέλος του Τάγματος του Καναδά, μαζί με τον μουσικό Γκρέγκορι Τσαρλς.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας Μπέαρ Γκριλς παρακολούθησε επίσης την τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ εκπροσωπώντας τους Προσκόπους.

Επίσης, ο Γκίζερ Μπάτλερ των Black Sabbath, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέδωσαν τα σέβη τους στη βασίλισσα, η οποία πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις