Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Veneta Cucine: Ιταλική φινέτσα και λειτουργικότητα σε προσιτές τιμές. Ο συνδυασμός που κάθε γυναίκα ονειρεύεται για την κουζίνα της!

Veneta Cucine: Ιταλική φινέτσα και λειτουργικότητα σε προσιτές τιμές. Ο συνδυασμός που κάθε γυναίκα ονειρεύεται για την κουζίνα της!

Όταν ακούς ιταλικό design το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η φινέτσα. Κι αν αναζητάς κάτι αντιπροσωπευτικό αυτής της αισθητικής τότε δεν έχεις παρά να δεις τα έπιπλα Veneta Cucine! Η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε το κατάστημα στην Κηφισιά για να δημιουργήσει τη δική της κουζίνα…

Η κουζίνα είναι ο πυρήνας του σπιτιού. Εκεί που δημιουργείς τις μαγειρικές σου, εκεί που εκφράζεσαι, περνάς χρόνο με την οικογένειά σου και αποτυπώνεις την αισθητική σου. Για αυτό, χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτική στις επιλογές σου. Πριν κάνεις την αγορά σου, πέρα από την εμφάνιση, δώσε έμφαση και στο αν η κουζίνα που θέλεις να αποκτήσεις ικανοποιεί τις λειτουργικές απαιτήσεις που έχεις για το χώρο αυτό. Προσπάθησε να τη δημιουργήσεις, όπως την έχεις ονειρευτεί. Μην αφήσεις τη φαντασία σου, όμως, να σε παρασύρει. Στόχευσε στο να εξοπλίσεις την κουζίνα σου με έπιπλα άριστης ποιότητας, σε τιμές οικονομικές. Win – Win.

Η Veneta Cucine είναι μια ιταλική εταιρεία με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας. Και είναι ο ιδανικός προορισμός για εμάς, που δεν θέλουμε να περιορίσουμε τις απαιτήσεις μας. Η υψηλή αισθητική και η άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές αποτελούν το μυστικό της μακροχρόνιας επιτυχίας της.

Στιλ οικείο, λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο. Μυρίζει, ήδη, σπιτική ευτυχία. Ιταλικό ύφος, φινέτσα, κομψότητα και αξεπέραστη ποιότητα. Κλασικό ή μοντέρνο, διαχρονικό και φυσικά πρακτικό. Κουζίνα με χαρακτήρα. Δημιουργημένο από πρώτες ύλες, φιλικές προς το περιβάλλον και από 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Η σχέση ποιότητας τιμής είναι ακριβώς αυτό που αναζητά κάθε σύγχρονη γυναίκα, η οποία εργάζεται σκληρά και θέλει να συνθέσει το χώρο της με εξαιρετικά έπιπλα σε λογικές τιμές.

Στο σημείο αυτό, άφησε με να σου πω δύο λόγια για το γκρουπ  Veneta Cucine. Όλα ξεκίνησαν το 1967 στο Biancade, στην επαρχία του Treviso, έτος, κατά το οποίο η εταιρία ιδρύθηκε. Δώδεκα χρόνια μετά, παίρνει το όνομα Veneta Cucine Spa. Τα χρόνια περνούν, με την εταιρία να αναδεικνύεται σήμερα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο επίπλων κουζίνας στην Ιταλία. Μέσα σε 90.000 τετραγωνικά μετρά εργοστασιακής επιφάνειας (ναι, καλά διάβασες), απασχολούνται περισσότεροι από 500 υπάλληλοι χάρη στους οποίους σχεδιάζει, παράγει, διαχειρίζεται και διανέμει 10 συστήματα, 40 μοντέλα και 7 διαφορετικά περιβλήματα. Σε αυτή την αλυσίδα, τα τελευταία δημιουργούν 300 παραλλαγές χρωμάτων και υλικών, με απεριόριστες προσαρμογές, ικανές να εισάγουν στην αγορά 60.000 κουζίνες τον χρόνο. Απίστευτο, αλλά άκρως εφαρμόσιμο!

Καλαίσθητα έπιπλα κουζίνας, κατασκευασμένα από εξαιρετικές πρώτες ύλες, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Αμερική. Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι η συλλογή του ξύλου πραγματοποιείται την καλύτερη περίοδο του, το χειμώνα. Καταλαβαίνεις. Έπιπλα υψηλής ποιότητας.

Τα θετικά, όμως, δεν σταματούν εκεί. Οι άριστες πρώτες ύλες συναντούν την ματιά της Veneta Cucine και συνθέτουν έπιπλα με στιλ, αισθητική και ιδιαίτερο design. Δημιουργίες ανάλογες των υψηλών σου απαιτήσεων.

Το καλύτερο, όμως, το κράτησα για το τέλος. Μπορείς να δημιουργήσεις την κουζίνα των ονείρων σου σε τιμές ασυναγώνιστες. Οι άνθρωποι της δίνουν σάρκα και οστά στον όρο Value For Money, υποστηρίζοντας έμπρακτα ότι δε χρειάζεται να πληρώσεις αδρά, για να αποκτήσεις μία σύγχρονη και φινετσάτη κουζίνα.

Στην Ελλάδα η Veneta Cucine διαθέτει τέσσερα καταστήματα. Τρία στην Αττική (Κηφισιά, Μαρούσι, Άλιμος) και ένα στην Κόρινθο. Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Ανδρίτσος είναι ο ηθικός αυτουργός της ενδιαφέρουσας αυτής εισόδου στη γκάμα των επιλογών σου.

Ευχρηστία, λειτουργικότητα και design σε προσιτές τιμές είναι το ζητούμενο και στη Veneta Cucine εκπληρώνεται.

Αν λοιπόν αναζητάς φινέτσα, κομψότητα, λειτουργικότητα, ευχάριστη ατμόσφαιρα, εργονομία και ποιότητα δεν έχεις λοιπόν παρά να επισκεφτείς ένα κατάστημα, να κάνεις μια βόλτα στο site της εταιρίας www.venetacucine.com.gr και να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για την κουζίνα των ονείρων σου!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις